Skip to content
    Suomi
    Alupro marine
      alupromarine_main

      Alupro Marine

      Perfect air

      We can filter out 99.9% of the water particles in the air — no more mist or water droplets in places where they can wreak havoc saving you downtime and money.

      Tietosuojaseloste

      Asiakas- ja markkinointirekisteri

      1. Rekisterinpitäjä

        Alupro Oy (2055501-1)
        Pakkasraitti 14
        04360 Tuusula 
      2. Rekisteröidyt

        Asiakkaat (yhteyshenkilöt)
        Potentiaaliset asiakkaat
        Verkkosivuston käyttäjät
      3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

        Rekisteröidyt: Asiakkaat (yhteyshenkilöt)

        Käsittelyn tarkoitus: Asiakaspalvelun edellyttämien Rekisterinpitäjän yhteydenottojen mahdollistaminen sekä asiakassuhteen ylläpito.

        Käsittelyperuste: oikeutettu etu.

        ***

        Rekisteröidyt: Potentiaaliset asiakkaat ja verkkosivuston kautta tulevat

        Käsittelyn tarkoitus: Rekisterinpitäjän verkkosivuston käyttäjät yhteydenottopyynnöt ja uutiskirjetilaukset.

        Käsittelyperuste: oikeutettu etu.
      4. Rekisteriin tallennettavat tiedot

        Rekisteriin voidaan tallentaa seuraavia tietoja:

        Nimi (asiakas, potentiaalinen asiakas / verkkosivuston käyttäjä) Käyttötarkoitus: Yksilöinti / yhteydenpito

        Puhelinnumero (asiakas, potentiaalinen asiakas / verkkosivuston käyttäjä) Käyttötarkoitus: Yhteydenpito

        Sähköpostiosoite (asiakas, potentiaalinen asiakas / verkkosivuston käyttäjä) Käyttötarkoitus: Yhteydenpito / markkinoinnin
        kohdentaminen

        Työnantaja / yritys(asiakas, potentiaalinen asiakas / verkkosivuston käyttäjä) Käyttötarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen / markkinoinnin kohdentaminen

        Rooli / titteli (asiakas, potentiaalinen asiakas / verkkosivuston käyttäjä) Käyttötarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen / markkinoinnin kohdentaminen

        IP-osoite (potentiaalinen asiakas / verkkosivuston käyttäjä) Käyttötarkoitus: Markkinoinnin kohdentaminen
      5. Käsittelyn kesto

        Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan kuin se asiakassopimus, jonka hoitamiseksi tarvitsemme tietoja, on voimassa. Merkitsemme tiedot rekisteriin sellaisina kuin saamme ne rekisteröidyltä itseltään ja niitä päivitetään sen mukaan, mitä rekisteröity ilmoittaa rekisterinpitäjälle.

        Sähköpostimarkkinointilistaltamme pääset poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissa olevan poistumislinkin kautta.
      6. Oikeutesi

        Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen tietoturva@alupro.com.

        Tarkastusoikeus
        Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.

        Vastustamisoikeus
        Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi.

        Suoramarkkinointikielto
        Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiimme. Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun.

        Saatamme hankkia verkkomainontaa mm. Facebookilta ja Googlelta. Nämä yhtiöt eivät kuitenkaan koskaan saa henkilötietojasi eikä tällaisessa mainonnassa ole kyse suoramarkkinoinnista, vaan se perustuu evästeisiin. Katso tarkemmin kohta evästeet.

        Poisto-oikeus
        Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen tehtäviemme kannalta, sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (ohjeet valituksen tekemiseen). Sinulla on myös oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

        Valitusoikeus
        Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että henkilötietojasi käsitellessämme rikomme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä (ohjeet valituksen tekemiseen).
      7. Säännönmukaiset tiedonlähteet

        Potentiaalisten asiakkaiden tiedot saadaan suostumuksella häneltä itseltään verkkosivustovierailun yhteydessä tai muun henkilökohtaisen tai digitaalisen vuorovaikutuksen yhteydessä.
      8. Tietojen luovutukset

        Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Alupro Oy:n ulkopuolelle.

        Tietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantaman kolmannen osapuolen kohdennettuun markkinointikampanjaan. Tietojen omistus ei siirry rekisterinpitäjältä kolmannelle osapuolelle eikä kolmannella osapuolella ole oikeutta tietojen toimeksiantoa laajempaan käyttöön.

        Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:

        • Red & Blue Oy
        • Systems Garden Oy
        • Microsoft (Office 365)
      9. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

        Milloin mahdollista, olemme valinneet tietojesi säilytyspaikaksi tietoturvalliset, Euroopassa sijaitsevat palvelinkeskukset.

        Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin. Tiedot varmuuskopioidaan, jotta tietosi olisivat turvassa myös tilanteissa, joissa pääasialliset palvelimet menevät epäkuntoon.

        Privacy Shield

        Jos tietojasi siirretään EU-alueen ulkopuolelle, olemme varmistaneet, että palveluntarjoajamme ovat liittyneet EU:n ja Yhdysvaltain väliseen ns. Privacy Shield -ohjelmaan (https://www.privacyshield.gov/list), jonka tarkoituksena on varmistaa eurooppalaisten tietojen tietoturvallinen käsittely Yhdysvalloissa.
      10. Rekisterin suojauksen periaatteet

        Henkilötietojesi turvallinen käsittely on meille tärkeää. Käytämme seuraavia suojatoimia tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi.

        • Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla.
        • Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät.
        • Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin.
        • Rekisteri sijaitsee palvelimessa, joka on sijoitettu konesaliin palvelimelle, jonne pääsy asiattomilta on estetty.
        • Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.
        • Rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopiot.
      11. Evästeet

        Tämä sivusto käyttää evästeitä. Sivusto lähettää selaimelle evästeen – pienen tekstitiedoston, joka tallentuu tietokoneen kovalevylle. Käytössä on sekä väliaikaisia istuntotunnus-evästeitä, jotka sulkeutuvat, kun suljet Internet-selaimen, että pysyviä evästeitä, jotka tallentuvat tietokoneen kovalevylle. Evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi ja käyttää näin saamaamme tietoa esimerkiksi sivustollamme vierailevien selaimien laskemiseen sekä sivustomme käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan. Ne antavat meille myös mahdollisuuden tarkastella ja seurata käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita ja kehittää siten verkkosivujamme. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla liittää tiettyyn henkilöön.

        Useimmat Internet-selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta halutessasi voit muokata selaimesi asetuksia ja milloin tahansa poistaa evästeet käytöstä. Voit välttää evästeet muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

        Mainontaevästeet auttavat meitä valitsemaan sinulle parhaiten sopivat ja mielenkiintoisimmat mainokset. Ne myös estävät samojen mainoksien näytön. Jotkut kolmannen osapuolen toimittajat saattavat myös käyttää evästeitä tai verkkojäljitteitä (1 pikselin kuvatiedosto), jotta näet mieleisiäsi mainoksia, kun vierailet eri sivustoilla. Evästeiden ja verkkojäljitteiden avulla kerätyt tiedot eivät kerro meille tai kolmansille osapuolille mitään henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeäsi tai yhteystietojasi. Kolmantena osapuolena toimivat mainostajat saattavat myös käyttää tekniikkaa, jolla mitataan mainosten tehoa. Tätä varten he voivat käyttää jäljitettä (yhden pikselin kokoinen GIF-tiedosto), joka on sijoitettu verkkosivustollemme nimettömien tietojen keräämiseksi. Saatuaan nimetöntä tietoa käyttäjän käynneistä näillä ja muilla verkkosivuilla mainostajat voivat suunnitella mainoksia tuotteista ja palveluista, jotka mahdollisesti kiinnostavat käyttäjää.