Skip to content
  Suomi
   alupromarine_main

   Alupro Marine

   Perfect air

   We can filter out 99.9% of the water particles in the air — no more mist or water droplets in places where they can wreak havoc saving you downtime and money.

   Arkkitehtonisen rakentamisen asiantuntija

   Palvelut

   Vuosikymmenten kokemus

   Innovatiivisille arkkitehdeille tuomme avun vision toteutukseen, rakennuttajille tarjoamme tuotteet ja välineet näyttävien julkisivujen valmistumiseen aikataulussa ja budjetissa.

   Aiomme olla maailman paras metallijulkisivujen toteuttaja sekä tuoda digitaalisuuden ja tietomallinnuksen vahvemmaksi osaksi julkisivusuunnittelua. Meillä on vuosikymmenten kokemus metallisista julkisivurakenteista. Yhdessä asiakkaittemme kanssa luomme ratkaisun, joka sopii kohteeseen täydellisesti.

   Projektipalvelut

   Kun tarvitset julkisivuusi metallipintoja, käänny Alupron puoleen. Oli kyse sitten suuresta ja näyttävästä julkisivusta kauppakeskukseen tai tarkkaan valikoiduista säleiköistä asuintalon auringonsuojaksi, meiltä löytyy juuri tarvetta vastaava ratkaisu

   3D-suunnittelupalvelut

   Tietomallinnuksen eli BIM:n hyödyntäminen parantaa tiedonkulkua rakennushankkeissa, vähentää päällekkäistä työtä ja pienentää virheiden mahdollisuutta. Alupro tuottaa, täydentää ja jakaa tietomalleja toimittamissaan projekteissa, jotta kaikilla osapuolilla olisi aina paikkansapitävät lähtötiedot ja rakennuksen suunnittelu, urakointi lukemattomine yksityiskohtineen ja ylläpito sujuisi saumattomasti. 

   Tule meille töihin!

   Olemme luotettava ja haluttu työnantaja, ilo asuu työyhteisössämme. Arvomme ovat avoimuus, luotettavuus ja vaivattomuus.