Skip to content
  Suomi
   alupromarine_main

   Alupro Marine

   Perfect air

   We can filter out 99.9% of the water particles in the air — no more mist or water droplets in places where they can wreak havoc saving you downtime and money.

   Julkisivujen metallipinnat ainutlaatuisiin tarpeisiin

   Projektipalvelut

   Metallisten julkisivujen asiantuntija

   Kun tarvitset julkisivuusi metallipintoja, käänny Alupron puoleen. Oli kyse sitten suuresta ja näyttävästä julkisivusta kauppakeskukseen tai tarkkaan valikoiduista säleiköistä asuintalon auringonsuojaksi, meiltä löytyy juuri tarvetta vastaava ratkaisu.

   Päämateriaalimme ovat:

   • alumiini
   • ruostumaton teräs
   • kupari
   • messinki

   Yhdistämme metallijulkisivuihin myös muita materiaaleja, kuten lasia, puuta, vaneria ja muovia.

   Aloitetaan suunnittelu yhdessä

   Tuotteet valmistamme itse ja hyödynnämme tarvittaessa laajan verkostomme osaamista, jotta saat käyttöösi aina juuri oikean erikoisosaamisen. Oma raaka-ainevarasto ja tuotanto lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää mahdollistaa tarvittaessa nopeat ja joustavat toimitukset ja toteutukset.

   Parhaan lopputuloksen saat, kun otat meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Voimme suunnitella kokonaan uusia tuotteita ja ratkaisuja, jotta arkkitehdin visio toteutuu ja rakennuttajan tarpeet täyttyvät. Kokemuksemme ja suunnitteluosaamisen ansiosta valmistamme rakenteita, joissa vain mielikuvitus on rajana.

   Metallipintoja voidaan koota luovasti nykyisistä profiileista tai pursottaa tarvittava profiili varta vasten toiveittenne ja tarpeittenne mukaan. Voimme valmistaa malleja ja prototyyppejä suunnitelmista nopeasti, jotta oikea ratkaisu löytyy.

   Tule meille töihin!

   Olemme luotettava ja haluttu työnantaja, ilo asuu työyhteisössämme. Arvomme ovat avoimuus, luotettavuus ja vaivattomuus.