Skip to content
en
  Suomi
   alupromarine_main

   Alupro Marine

   Perfect air

   We can filter out 99.9% of the water particles in the air — no more mist or water droplets in places where they can wreak havoc saving you downtime and money.

   Yritystarina

   Tuote­valmistajasta arkkitehtonisten pintojen asiantuntijaksi

   Juuremme ovat jo 1960-luvulla toimintansa aloittaneessa Suomen hienoimpia ja kestävimpiä säleikköjä valmistaneessa yrityksessä. Nykyään olemme paljon muutakin. Suunnittelemme, valmistamme ja toteutamme vaativia arkkitehtonisia pintoja useita materiaaleja yhdistellen. Ratkaisujamme käytetään esimerkiksi asemilla, asuinrakennuksissa, julkisissa rakennuksissa, kauppakeskuksissa, pysäköintihalleissa ja toimistorakennuksissa.

   Digitaalinen pelinrakentaja

   Rakennusalan digitaalisen murroksen etujoukoissa Alupro on ottanut tietomallintamisen osaksi koko palvelumalliaan - myyntiin, suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen ja logistiikkaan.

   Laadukkaiden tuotteittemme lisäksi olemme ylpeitä toimintatavoista, joilla autamme kaikkia rakennusprojektin osapuolia onnistumaan ja pelaamaan yhteen. Tarjoamme parhaat digitaaliset työkalut niille, jotka haluavat rakentaa parempaa ja paremmin.

   Tehtaamme ja toimistomme sijaitsee Tuusulassa, aivan Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä.

   Vaivatonta ilmankäsittelyä ääriolosuhteisiin

   Alupro suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia teknisiä säleikköjä mittatilauksena rakennusten ja teollisuuden tulo- ja poistoilman käsittelyyn sekä veden- ja hiekanerottimia ääriolosuhteisiin. Kysy lisää kansainväliseltä myynniltämme!

   Osaaminen on ihmisissä

   Arvomme ovat avoimuus, luotettavuus, vastuullisuus ja vaivattomuus.
   Isoissa hankkeissa olemme kumppani, joka auttaa asiakasta jo siinä vaiheessa kun hanke on vielä suunnittelupöydällä. Kaikki tuotteet ja toimitukset tehdään joustavasti ja räätälöidysti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tehtävämme on toteuttaa suunnittelijan visiot, myös ne haastavat, ja tarjota ensiluokkaista yhteistyöhön nojaavaa palvelua kaikille osapuolille.

   Alupron osaaminen on ihmisissä. Työllistämme yli 80 asiantuntijaa hitsaajista insinööreihin ja maalareista asentajiin. Uskomme, että monimutkaistuvasssa maailmassa tarvitaan nopeasti päivittyvää ja monialaista osaamista. Siksi meillä työskentelee erilaisia ihmisiä useista kansallisuuksista eri elämäntilanteissa. Meillä yhdistyy suunnittelun ja käsillä tekemisen taito, jolla saavutamme kauniit ja toimivat julkisivutuotteet ja -ratkaisut.

   Tule meille töihin!

   Olemme luotettava ja haluttu työnantaja, ilo asuu työyhteisössämme. Arvomme ovat avoimuus, luotettavuus ja vaivattomuus.

   Hankkeet

   Hankkeen julkinen nimi:
   Maritime and Sandstorm 2025
   Hankkeen julkinen tiivistelmä:
   Alupro hakee kannattavaa kasvua vientimarkkinoilta.
   Myönnetty avustus 151 100 €

   EU_EAKR_Vipuvoimaa_Horizontal