Skip to content
  Suomi
   alupromarine_main

   Alupro Marine

   Perfect air

   We can filter out 99.9% of the water particles in the air — no more mist or water droplets in places where they can wreak havoc saving you downtime and money.

   Julkisivupintojen koko tuotanto omissa käsissä

   Julkisivupintojen koko tuotanto omissa käsissä

   Ainutlaatuisten rakennuskohteiden julkisivut valmistuvat Tuusulassa, Alupron tehtaalla. Kun tuotanto on suunnittelusta toimitukseen asti omissa, kokeneissa käsissä, maailmanluokan metallijulkisivumateriaalit syntyvät myös kaikkein vaativimpiin kohteisiin. Tehtaan keskeinen sijainta mahdollistaa nopeat toimitukset, jos suunnitelmiin tulee muutoksia tai kun työmaalla ei ole paljon varastointitilaa.

   Kierros arkkitehtonisten metallipintojen suunnittelun ja tuotannon sydämessä konkretisoi, kuinka visiot  toteutetaan innovatiivisesti ja kustannustehokkaasti.

   Oma valmistusprosessi voi synnyttää notkeasti uudenlaisia tuotteita

   Melkein 6 000 neliömetrin laajuiset toimitilat Tuusulassa kätkevät sisäänsä koko Alupron työn. Erilaisista metalleista valmistetaan kestävät, ympäristöystävälliset ja näyttävät pinnat julkisivukohteisiin.

   Samassa yrityksessä tehdään niin tuotteiden suunnittelu kuin valmistus ja toimitus. Yrityksen palveluksessa työskentelee esimerkiksi kone- ja tuotantotekniikan osaajia, hitsaajia ja maalareita, kokoonpanijoita ja huoltoammattilaisia, logistiikan asiantuntijoita sekä tietysti suunnittelijoita. Suunnittelussa ja valmistuksessa hyödynnetään laajasti digitaalisen rakentamisen ja esimerkiksi tietomallinnuksen osaamista.

   Alupron asiantuntijoilla on pitkä kokemus ja erityinen into kehittää alati uudenlaisia ratkaisuja. He varmistavat, että tulipa asiakkaalta millainen idea tahansa, se voidaan toteuttaa. Koneiden ja prosessien mallit taipuvat siihen, mitä täytyy valmistaa.

   Lue myös: Suomen ensimmäisiin kuuluva kineettinen julkisivu löytyy Vantaalta Ficolon datakeskuksesta. Mistä syntyi idea tuulen mukana elävään julkisivuun, ja kuinka ratkaisu arkkitehdin ajatuksen toteuttamiselle löytyi?

   Tehtaan sijainti eteläisessä Suomessa mahdollistaa sen, että rakennuskohteiden ja työmaiden muuttuviin tilanteisiin voidaan reagoida nopeasti. Rakennusprojektit elävät jatkuvasti, ja joskus tuotteita saatetaan tarvita samana päivänä. Alupron logistiikka voi toimittaa nopeasti tuotteet ja tarvikkeet sinne, missä niitä tarvitaan ja juuri oikealla hetkellä.

   Tehtaalla mallit ja prototyypit näyttävät, mikä on mahdollista

   Rakennusalalla työskentelevät toivotetaan aina tervetulleiksi tutustumaan Alupron tuotantoon. Olipa mielessäsi jo jokin tietty kohde tai suunnitelma jo tekeillä, tai haluat muuten vain tulla näkemään, miten alumiinin, kuparin ja ruostumattomien terästen kaltaiset klassiset ja kestävät raaka-aineet muuttuvat rakennusten kasvoiksi, Alupro ottaa sinut mielellään vieraaksi.

   Alupro voi esitellä laajaa vakiotuotteiden katalogia tai valmistaa malleja ja prototyyppejä niistä pinnoista ja tuotteista, joiden toteutustapaa vielä haetaan. Autamme löytämään oikean tavan toteuttaa arkkitehdin visio, tai esimerkiksi valitsemaan erityisolosuhteita kestävät materiaalit ja ekologisemmat vaihtoehdot.

   Covid-19-pandemian aikana haluamme luonnollisesti taata sekä vierailijoiden että Alupron työntekijöiden terveyden – otathan siis yhteyttä, jos haluat tulla tutustumaan tuotteisiin, jotta käynti voidaan toteuttaa turvallisesti!

   valmistus

   Haluatko tutustumaan alumiinipintojen ja säleikköjen maailmaan?

   Alupron tehtaan syövereissä tehdään monenlaisia levyjä, säleikköjä ja kasetteja, mutta tuotantolinjan sijasta todellinen erikoisuus on kyky tuottaa metallista lähes mitä tahansa arkkitehtonisesti ainutlaatuisiin rakennuksiin, joiden on kestettävä aikaa ja katseita.

   Haluaisitko nähdä, millaisia pintoja tulevassa kohteessasi voisi käyttää? Tai haluatko vain tietää, miten esimerkiksi kineettisiä pintoja voidaan toteuttaa? Tutustu Ratkaisupankkiin