Skip to content
    Suomi
      alupromarine_main

      Alupro Marine

      Perfect air

      We can filter out 99.9% of the water particles in the air — no more mist or water droplets in places where they can wreak havoc saving you downtime and money.

      FinnBuildissa 2022 rakennusalan ammattilaiset – Alupro mukana

      FinnBuildissa 2022 rakennusalan ammattilaiset – Alupro mukana

      Kansainväliset rakennus- ja talotekniikkamessut kokoaa yhteen kaikki rakennusalan toimijat 4.–6.10.2022 – myös Alupro ja asiantuntijamme ovat paikalla. FinnBuild järjestetään nyt ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2018, joten messuilla riittää varmasti nähtävää ja keskusteltavaa. Alupron löydät messuosastolta 3a40.

      Tule keskustelemaan ja tutustumaan uniikkien julkisivujen toteuttamisesta

      Alupro on kunnianhimoisella matkallaan maailman parhaaksi arkkitehtonisten julkisivupintojen asiantuntijataloksi, joka pystyy toteuttamaan vaativimmat julkisivusuunnitelmat alusta loppuun. Tule keskustelemaan ja kuulemaan, miten voimme auttaa julkisivuprojekteja onnistumaan tietomallinnuksen ja muiden digitaalisten työkalujen avulla.

      Messuilla voit tutustua myös turvatuotteisiimme, joihin kuuluvat sekä AluFix®-turvakaiteet katoille että AluRail-törmäyssuoja vaativiin kohteisiin.

      FinnBuild on rakennusalan suurimpia tapahtumia – nähdään siellä!

      FinnBuild on järjestetty jo vuodesta 1974 ja edellisen kerran vuonna 2018 tapahtuma keräsi yli 25 000 kävijää. Messujen tämän vuoden teemoina ovat rakentamisen tulevaisuus, digitalisaation merkitys rakentamisessa, kiertotalous ja vastuullisuus sekä tulevaisuuden työnantaja. 

      Lisätietoja FinnBuildista löydät niiden kotisivuilta.

      Alupron asiantuntijat ovat tavattavissa osastolla 3a40, toivottavasti nähdään siellä!