Skip to content
  Suomi
   alupromarine_main

   Alupro Marine

   Perfect air

   We can filter out 99.9% of the water particles in the air — no more mist or water droplets in places where they can wreak havoc saving you downtime and money.

   Alupro on Arkkitehtipäivien yhteistyökumppani

   Alupro on Arkkitehtipäivien yhteistyökumppani

   Arkkitehtipäivät 2023 järjestetään Vantaalla 5.-6.toukokuuta teemalla Arkkitehdin kädenjälki, joka viittaa arkkitehdin yhteiskuntavastuulliseen rooliin luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä ja edistämisessä. Alupro toimii Arkkitehtipäivien yhteistyökumppanina.

   Alupron asiakkuuspäällikkö Hanna Kivivuori pitää päivän teemaa erittäin ajankohtaisena myös rakennustuoteteollisuudelle ja toteaa arkkitehtipäivien tarjoavan erinomaisen tilaisuuden Aluprolle oppia tulevaisuuden arkkitehtisuunnittelun suunnasta.
    
   Rakentamisessa on nykyään huomioitava kestävän kehityksen, energiatehokkuuden sekä melu- ja palosuojauksen uusimmat tekniset vaatimukset korkeimpien suunnittelustandardien lisäksi, mikä kasvattaa innovatiivisten ja kestävien materiaalien kysyntää. Aluprolla tuotevalikoima laajentui alkuvuodesta Etalbond® A2 ja FR -alumiinikomposiittilevyillä, jotka vastaavat tähän modernien materiaalien tarpeeseen.

   Alumiinikomposiitti on erinomainen materiaali monella tapaa, sillä se on tasaista, kevyttä ja lujaa mutta muokattavissa silti helposti erilaisiin 3D ja 2D -muotoihin. Mineraaliytimensä ansiosta alumiinikomposiitti soveltuu erinomaisesti myös korkeaa palosuojausta vaativiin kohteisiin. ”Voisi sanoa, että tällä materiaalilla vain taivas on rajana.” toteaa Kivivuori. Alumiinikomposiitilla onkin jo toteutettu yksi suuri julkisivuhanke. Alupro toteutti näyttävän ja paljon kiitostakin keränneen Naistenlahti 3 -voimalaitoksen 3D-tehostejulkisivun, joka valmistui loppuvuodesta 2022. Lue lisää Naistenlahden julkisivusta!

   Naistenlahti 3 on malliesimerkki Alupron kattavasta palvelutarjonnasta. Hankkeessa käytettiin Alupron suunnittelu- ja tietomallinnusta, tuotteita ja asennuspalvelua. Kokemuksen ja osaamisen ansiosta valmistamme haastaviakin rakenteita ja suunnittelemme myös kokonaan uusia tuotteita ja ratkaisuja, jotta arkkitehdin visio toteutuu ja rakennuttajan tarpeet täyttyvät. 

   Nähdään Arkkitehtipäivillä Alupron esittelypisteellä! 

   Tutustu Etalbond® A2 ja FR -alumiinikomposiittilevyihin tuoteselauksessamme.

   Lue lisää Arkkitehtipäivien ohjelmasta Safan sivuilla!

   https://www.safa.fi/arkkitehtipaivat/

   naistenlahti-18

   Naistenlahti 3 -voimalaitoksen julkisivun arkkitehtisuunnittelusta vastasi BST-Arkkitehdit Oy. Alupro toteutti järven puoleisen julkisivun 3D-seinän, tähän liittyvän eteläjulkisivun 2D-seinän sekä rannan tukimuurin efektiseinän. Hankkeen tilaajana toimi Tampereen Sähkölaitos Oy. Valaistussuunnittelusta vastasi VALOA design Oy.