Skip to content
  Suomi
   alupromarine_main

   Alupro Marine

   Perfect air

   We can filter out 99.9% of the water particles in the air — no more mist or water droplets in places where they can wreak havoc saving you downtime and money.

   Alupro matkalla maailman parhaaksi julkisivupintojen asiantuntijaksi

   Alupro matkalla maailman parhaaksi julkisivupintojen asiantuntijaksi

   Alupro on kuluneen vuoden aikana nostanut rimaansa yhä korkeammalle ja tavoitellut laatua ja kasvua kovemmin kuin vuosikymmeniin. Kyseessä on pitkäjänteinen työ kunnianhimoisen tavoitteen saavuttamiseksi. Yritys on matkallaan maailman parhaaksi arkkitehtonisten julkisivupintojen asiantuntijataloksi, joka pystyy toteuttamaan vaativimmat julkisivusuunnitelmat alusta loppuun.

   Arkkitehtien haastavimmatkin julkisivuvisiot toteutuvat – Alupron tavoite nostaa rimaa korkealle

   Alupron tarina on alkanut metallisäleikköjen valmistuksesta, mutta nyt yrityksen visio on paljon koreampi: yritys aikoo olla maailman paras metallisten julkisivupintojen asiantuntija, joka toteuttaa vaativimmat ja uniikeimmat julkisivuprojektit tinkimättömällä laadulla ja palvelualttiilla osaamisella.

   Nykyisten ja tulevien asiakkaiden näkökulmasta Alupron visio tarkoittaa lupaa vaatia paljon ja saada paljon. Alupro erikoistuu julkisivuratkaisuihin, joita olemme tekemässä aina suunnittelusta asennukseen asti. Tarjoamme arkkitehdeille ja rakennusliikkeille kumppanin, jolta saa avaimet käteen -metallijulkisivun.

   Laadun merkkeinä on ensiluokkaiset tuotteet, jotka on valmistettu digitaalisen mallinnuksen pohjalta ja jotka asennetaan tietomallin ja suunnitelmien perusteella. Siten hanke välttyy esimerkiksi tarkemittauksilta ja vääränlaisilta tuotteilta, jotka täytyisi viime hetkellä korvata uusilla. 

   Alupron asiantuntijat auttavat aina rakennuttajaa löytämään kestävän, kustannustehokkaan ja tyylikkään ratkaisun ja toteuttavat sen aikataulussa ja budjetissa.

   Vuosien varrella panostetaan yhteistyöhön, osaamiseen ja hiottuun prosessiin

   Näin kunnianhimoinen tavoite ei toteudu yhdessä yössä, vaan se vaatii vuosien sitkeää työtä ja panostusta. Meillä on jo selkeä näkemys siitä, mitä Aluprolta vaaditaan.

   Alupro panostaa yhteistyöhön eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Vaikka historiallisesti Aluprolla on tehty mahdollisimman paljon itse omalla tehtaalla ja joukkoon saatu erinomaisia asiantuntijoita, kaikkea ei jatkossa ole aina pakko tehdä Tuusulassa. Joitain valmistuksen tai mallinnuksen tehtäviä jaetaan mielellään tulevaisuudessa oman alansa erityisasiantuntijoiden kanssa.

   Työntekijöiden korkeaan osaamiseen panostetaan ja heistä pidetään kiinni. Aluprolaisia kannustetaan kehittämään omaa osaamista. Tarkoitus on tarjota heille työpaikka kasvavassa, kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä, jossa heilläkin on tilaa kehittyä. Alupron työntekijöitä kuunnellaan, heitä osallistetaan ja heidän annetaan olla oma itsensä. Jo kuluneen vuoden aikana on panostettu merkittävästi myönteisen ilmapiirin vahvistamiseen. Ilmapiiri ja kulttuuri ovatkin niitä vahvuuksia, joiden avulla on varmempi matkata kohti suurinta tavoitetta.

   Laadukkaasta valmistuksesta ja prosesseista ei tingitä. Laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat olleet aina Aluprolle tärkeimpiä asioita. Panostamme laatujärjestelmiin ja niiden mukaisiin prosesseihin ja erityisesti työkaluihin. Nimenomaan digitaalisen suunnittelun ja tietomallinnuksen avulla Alupro varmistaa, että talon sisällä ei synny laatuvirheitä tai hukkaa.  Mitään ei leikata paperikuvien perusteella, vaan jo etukäteen on tiedossa jokaisen komponentin tarkat mitat, kiinnitykset ja sijainti lopullisessa kohteessa. Kerralla tulee niin valmista, että se tarvitsee vain asentaa.

   Intoa paiskia töitä yrityksen kehityksen ja kasvun eteen

   Maailman parhaaksi ei päästä paiskimatta kovasti töitä ja investoimatta siihen aikaa ja rahaa. Uuden strategian ja kulttuurinmuutoksen myötä olemme jo nostaneet tekemisen riman korkealle ja ottaneet isoja harppauksia tavoitteen saavuttamiseksi. 

   Alupron on tärkeää saada koko yritys ja sen sidosryhmät samaan veneeseen tavoittelemaan kovaa tavoitetta. Viestimme on, että tämä tavoite ei ole pelkästään Alupron johdon, omistajien, strategiadokumenttien tai Excel-taulukoiden tavoite. Tavoite on kaikkien, ja johdon esimerkillä jokainen työntekijä kutsutaan mukaan siihen. Se tehdään näkyväksi yrityksen arjessa ja työssä päivittäin.

   Suurta kasvua luonnollisesti seurataan ja matkalla opitaan mahdollisimman paljon. Joskus matkalla saattaa tulla muutama askel taaksepäin, mutta yrityksenä opimme niistä ja otamme korjaavat askeleet mahdollisimman pian.

   Rakentamisen asiantuntija, tutustu Aluprohon tarkemmin

   Voit lukea lisää Alupron toteuttamista julkisivuista referenssissä tai tutustua ratkaisupankissa toteuttamiimme kohteisiin.

   Jos olet rakentamisen ammattilainen ja etsit uutta työyhteisöä, jossa käyttää ja kasvattaa osaamistasi, tutustu Alupron avoimiin työpaikkoihin täällä: Avoimet työpaikat.

   • Voit tutustua tarkemmin pääkuvan Espoon Urheilupuiston aseman kuparijulkisivuun referensseissä.