Yrityksemme

Aluprolla suunnitellaan ja toteutetaan maan näyttävimmät arkkitehtoniset pinnat. Ratkaisujamme on nähtävissä esimerkiksi asemilla, asuinrakennuksissa, julkisissa rakennuksissa, kauppakeskuksissa, pysäköintihalleissa ja toimistorakennuksissa. Teemme tuotteet ja toimitukset aina räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan.

Alupro tunnetaan parhaiten laadukkaista ja monikäyttöisistä säleiköistään. Näiden lisäksi valmistamme ja toteutamme erilaisia arkkitehtonisia pintoja yhdistellen useita materiaaleja.

Alupron osaaminen on ihmisissä. Meillä löytyy talosta monenlaista osaamista hitsaajista, insinööreistä, myyjistä ja maalareista asentajiin.

Uskomme, että monimutkaistuvasssa maailmassa tarvitaan nopeasti päivittyvää ja monialasta osaamista. Siksi meillä työskentee erilaisia ihmisiä useista kansallisuuksista eri elämäntilanteissa. Meillä yhdistyy suunnittelun ja käsillä tekemisen taito, jolla saavutamme kauniit ja toimivat julkisivutuotteet ja -ratkaisut.

Juuremme ovat jo 1960-luvulla toimintansa aloittaneessa rakennustuotteita valmistavassa yrityksessä. Aiemmin meidät tunnettiin ”säletalona”, jossa valmistettiin Suomen hienoimmat ja toimivimmat säleiköt. Nykyään olemme paljon muutakin. Tuotevalmistuksen lisäksi olemme viime vuosina erikoistuneet vaativien julkisivuhankkeiden toteutukseen kuten kauppakeskus Redin julkisivupintoihin. Isoissa hankkeissa olemme kumppani, joka auttaa asiakasta jo siinä vaiheessa kun hanke on vielä suunnittelupöydällä.

Meillä on oma ja joustava tuotanto, mikä mahdollistaa erilaiset räätälöidyt ratkaisut asiakkaiden toiveiden mukaan. Tykkäämme haasteista ja niitä täällä päivittäin porukalla ratkomme.

Tehtaamme ja toimistomme sijaitsee Tuusulassa, aivan Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä.

Meidän Arvomme ovat avoimuus, luotettavuus, vastuullisuus ja vaivattomuus.