Yrityksemme

Säleikkövalmistajasta arkkitehtonisten pintojen ja tietomallinnuksen asiantuntijaksi

Juuremme ovat jo 1960-luvulla toimintansa aloittaneessa rakennustuotteita valmistavassa yrityksessä. Meidät tunnettiin ”säletalona”, jossa valmistettiin Suomen hienoimmat, kestävimmät ja toimivimmat säleiköt. 

Nykyään olemme paljon muutakin kuin säleikköjen valmistaja. Suunnittelemme, valmistamme ja toteutamme vaativia arkkitehtonisia pintoja useita materiaaleja yhdistellen. Tuotteitamme käytetään sadoissa kohteissa, esimerkiksi asemilla, asuinrakennuksissa, julkisissa rakennuksissa, kauppakeskuksissa, pysäköintihalleissa ja toimistorakennuksissa. Useat tunnetut julkisivuhankkeet ovat käsialaamme – esimerkiksi kauppakeskus Redin julkisivupinnat, Helsingin keskustakirjasto Oodin sisätilojen säleikköpinnat sekä juuri valmistunut Helsinki-Vantaa lentoaseman P2-pysäköintilaitoksen julkisivu, jossa Alupro oli osana tietomallien avulla suunnittelusta logistiikkaan.

Laadukkaiden tuotteittemme lisäksi olemme ylpeitä toimintatavoista, joilla autamme kaikkia rakennusprojektin osapuolia onnistumaan ja pelaamaan yhteen. Tarjoamme parhaat digitaaliset työkalut niille, jotka haluavat rakentaa parempaa ja paremmin.

Vuonna 2019 liikevaihtomme oli yli 10 miljoonaa euroa. Tehtaamme ja toimistomme sijaitsee Tuusulassa, aivan Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä. 

Arvomme ovat avoimuus, luotettavuus, vastuullisuus ja vaivattomuus

Isoissa hankkeissa olemme kumppani, joka auttaa asiakasta jo siinä vaiheessa kun hanke on vielä suunnittelupöydällä. Kaikki tuotteet ja toimitukset tehdään joustavasti ja räätälöidysti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tehtävämme on toteuttaa suunnittelijan visiot, myös ne haastavat, ja tarjota ensiluokkaista yhteistyöhön nojaavaa palvelua kaikille osapuolille.

Alupron osaaminen on ihmisissä. Työllistämme yli 80 asiantuntijaa hitsaajista insinööreihin ja maalareista asentajiin. Uskomme, että monimutkaistuvasssa maailmassa tarvitaan nopeasti päivittyvää ja monialaista osaamista. Siksi meillä työskentelee erilaisia ihmisiä useista kansallisuuksista eri elämäntilanteissa. Meillä yhdistyy suunnittelun ja käsillä tekemisen taito, jolla saavutamme kauniit ja toimivat julkisivutuotteet ja -ratkaisut.

Lue myös, kuinka arvomme näkyvät toiminnassamme.