Tarkista tilauksesi tila

Ole valmiina vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

1. Kuka on Alupro yhteyshenkilösi?
2. Mikä on Alupro tilausnumerosi?
3. Mikä on tilauksesi viite?

Ensimmäistä kertaa ottamassa yhteyttä? Soita meille:

Jonne Salminen

Jonne Salminen

Myyntipäällikkö, kansainvälinen myynti
0207421749

Stefan Mantere

Stefan Mantere

Myyntipäällikkö
044 354 2997

Tapio Kärkkäinen

Tapio Kärkkäinen

Projektimyynti
0207421720

Hanna Kivivuori

Hanna Kivivuori

Projektimyynti
020 7421 725

Toni Lehtinen Toni Lehtinen, Account Manager, Alupro

Toni Lehtinen

Myynti-insinööri
0207421740

Antti Lahti

Antti Lahti

Myynti
0207421771

Yritys

Yrityksemme

Säleikkövalmistajasta arkkitehtonisten pintojen ja tietomallinnuksen asiantuntijaksi Juuremme ovat jo 1960-luvulla toimintansa aloittaneessa rakennustuotteita valmistavassa yrityksessä. Meidät tunnettiin ”säletalona”, jossa valmistettiin Suomen hienoimmat, kestävimmät ja toimivimmat säleiköt.  Nykyään olemme paljon muutakin kuin säleikköjen valmistaja. Suunnittelemme, valmistamme…

Tutustu

Laatu

Toimintapolitiikka Alupron teknistä ja laadullista palvelua ohjaa asiakkaiden odotukset ja alumiinirakentamiseen liittyvät standardit. Toimintamme koostuu kokonaisvaltaisesta palvelusta, joka sisältää suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Toiminnassa huomioidaan kantavien teräs- ja alumiinirakenteiden CE-merkinnän vaatimukset ja toimintaan liittyvät lait.…

Tutustu

Avoimet työpaikat

Olemme luotettava ja haluttu työnantaja, ilo asuu työyhteisössämme. Arvomme ovat avoimuus, luotettavuus ja vaivattomuus. Rekrytoimme jatkuvasti lahjakkaita ihmisiä erilaisiin tehtäviin tuotantoomme, työmaillemme ja toimistoomme. Jos olet kiinnostunut meistä ja sinulla olisi intoa työskennellä yrityksessämme, katso…

Tutustu

Alufix-jälleenmyyjät

Alufix-turvakaiteden myynti muualla kuin Suomessa hoituu osaavien jälleenmyyjiemme kautta. Alufix-tuotteidemme jälleenmyyjät löytyvät Ruotsista, Saksasta, Sveitsistä, Italiasta, Tšekeistä ja Puolasta.          

Tutustu

Saamme visiosi kestämään

Kun sinulla on visio, Alupro tekee siitä sään- ja katseenkestävän seuraavaksi sadaksi vuodeksi. Yhdessä teemme ympäristöstä tyylikkäämmän ja kestävämmän, ja teemme sen aikataulussa ja budjetissa. 

Olemme maailman paras arkkitehtonisten metallipintojen asiantuntija. Kun ratkaisua ei löydy muualta, me toteutamme sen. Siellä missä muut näkevät haasteita, Alupron idearikkaat ammattilaiset näkevät mahdollisuuksia ja uusia innovaatioita. 

Alan edelläkävijänä ja julkisivurakentamisen tietomallinnuksen kumppanina tuomme arkkitehdit, rakennuttajat ja urakoitsijat saman vision ääreen, jotta projekti sujuu vaivattomasti ideasta avajaisiin. 

Arvomme ovat avoimuus, luotettavuus, vastuullisuus ja vaivattomuus. Meille asiantunteva ja monenkirjava henkilöstö on välttämätön osa menestystämme. Olemme kaikki sitoutuneet korkeaan laatuun ja noudattamaan ympäristönsuojelu- ja työturvallisuuslakeja ja vaatimuksia.

Tervetuloa tutustumaan yritykseemme!