Tarkista tilauksesi tila

Ole valmiina vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

1. Kuka on Alupro yhteyshenkilösi?
2. Mikä on Alupro tilausnumerosi?
3. Mikä on tilauksesi viite?

Ensimmäistä kertaa ottamassa yhteyttä? Soita meille:

Tapio Kärkkäinen Tapio Kärkkäinen, Key Account Manager, Alupro

Tapio Kärkkäinen

Projektimyynti
0207421720

Toni Lehtinen Toni Lehtinen, Account Manager, Alupro

Toni Lehtinen

Myynti-insinööri
0207421740

Sven Wiese

Sven Wiese

Safety Sales Manager
0207421762

Harri Riikonen Harri Riikonen, Sales Engineer, Alupro

Harri Riikonen

Engineering Sales Manager
0207421726

Pauli Manninen Pauli Manninen, Project Engineer, Alupro

Pauli Manninen

Myynti-insinööri
0207421741

Tuomas Anttila

Tuomas Anttila

Projektimyynti
0207421765

Olemme yhteydessä sinuun

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rohkeutta rakentaa visioita

Elämä koostuu elämyksistä. Haluamme olla mukana luomassa parasta mahdollista elinympäristöä, joka on tehty kestämään ja olemaan viihtyisä.

 

Saamme visiosi kestämään

Kun sinulla on visio, me teemme siitä sään- ja katseenkestävän seuraavaksi sadaksi vuodeksi. Alupro suunnittelee ja valmistaa Tuusulassa vaikuttavia arkkitehtonisia pintarakenteita ja laadukkaita IV-ratkaisuja.

Tavoitteenamme on olla edelläkävijä, maailman paras arkkitehtonisten pintojen asiantuntija. Siellä missä muut näkevät haasteita, Alupron idearikkaat ammattilaiset näkevät mahdollisuuksia ja uusia innovaatioita. Meille asiakasprojektit ovat visioiden toteuttamisen ohella myös mahdollisuuksia tehdä ympäristöstä tyylikkäämpi, kestävästi.

Tietoa meistä

Avoimet työpaikat

Olemme luotettava ja haluttu työnantaja, ilo asuu työyhteisössämme. Arvomme ovat avoimuus, luotettavuus ja vaivattomuus. Rekrytoimme jatkuvasti lahjakkaita ihmisiä erilaisiin tehtäviin tuotantoomme, työmaillemme ja toimistoomme. Jos olet kiinnostunut meistä ja sinulla olisi intoa työskennellä yrityksessämme, katso…

Tutustu

Jälleenmyyjät

Tuotteidemme jälleenmyyjät löytyvät Ruotsista, Saksasta, Sveitsistä, Italiasta, Tšekeistä, Puolasta, Venäjältä ja Singaporesta. Alupro jälleenmyyjät Euroopassa Alupro jälleenmyyjä Aasiassa Aasiassa meriteollisuustuotteidemme jälleenmyyjänä toimii Finessco Engineering Pte Ltd, 32 Gul Ln, N/A, Singapore 629426.

Tutustu

Yritysvastuu

Toimimme avoimesti, luotettavasti ja vastuullisesti. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja haluamme huolehtia työntekijöidemme jaksamisesta. Missiomme on luoda laadukkaita, kestäviä ja kierrätettäviä tuotteita rakennus- ja meriteollisuuden tarpeisiin. Vastuullisuusteemamme: Raaka-aineen kierrättäminen: Tuotteidemme materiaalit ovat ympäristöystävällisiä. Turvallisuus: Työturvallisuutemme sekä…

Tutustu

Referenssit

Täältä löydät referenssi-kohteemme: asemat, asuirakennukset, julkiset rakennukset, kauppakeskukset, pysäköintihallit ja toimistorakennukset.

Referensseihin

Materiaalipankki

Revit-mallit, AutoCad-kuvat, asennusohjeet, esitteet ja muut tarvitsemasi tiedostot.

Materiaalipankkiin