Voi harmi, livewebinaari on jo mennyt. Voit kuitenkin kuunnella tallenteen keskustelusta – saat sen kuunneltavaksi täältä >>

Ilmoittaudu mukaan webinaariin, jossa jaetaan parhaita oppeja ja vinkkejä tietomallin mahdollisuuksien hyödyntämisestä ja siitä, miten suunnittelu ja toteutus onnistuvat aikataulussa ja budjetissa. 

Tervetuloa webinaariin kuulemaan, miten tietomallinnuksen, digitaalisuuden ja avoimuuden avulla menestytään ja rakennetaan arkkitehtuurisesti erityisiä kohteita. Webinaarissa selviää, miten tietomallintamisen parhaita käytänteitä hyödyntämällä arkkitehdin visiot toteutuvat entistä tarkemmin.

Alupro on ollut tekemässä monia arkkitehtonisesti ainutlaatuisia, isoja ja haastavia rakennushankkeita. Webinaarissa projektien onnistumisen salaisuuksista kertovat Alupron projektijohtaja Heikki Raumanni sekä arkkitehti Tambi Dugoz

Webinaarissa kuulet muun muassa:

  • Miten rakennusalan digitalisaatio vaikuttaa arkkitehdin työhön?
  • Tietomallit arkkitehdin monipuolisina työkaluina
  • Mitkä ovat tietomallinnuksen hyödyntämisen sudenkuopat?
  • Erityisiä referenssikohteita.


Webinaari kestää n. 45 minuuttia ja pidetään osin englanniksi.

Webinaari järjestetään ti 23.3.2021 klo 10. Jos ajankohta ei sovi kalenteriisi, ilmoittaudu silti mukaan. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään webinaaritallenne, jonka voit katsoa silloin, kun sinulle sopii!

Tervetuloa mukaan!


Alupro on maailman paras arkkitehtonisten metallipintojen asiantuntija. Kun ratkaisua ei löydy muualta, me toteutamme sen. Laadukkaiden tuotteittemme lisäksi olemme ylpeitä toimintatavoista, joilla autamme kaikkia rakennusprojektin osapuolia onnistumaan ja pelaamaan yhteen.