Tilaa nyt palkittu AluFix® EVO kampanjahintaan!

Haluamme juhlia Red Dot -designpalkinnon voittoa yhdessä asiakkaidemme kanssa ja tarjoamme AluFix EVO -turvakaiteen edulliseen kampanjahintaan huhtikuussa 2018.

Annamme 7 % alennuksen uusista AluFix EVO tilauksista huhtikuun 2018 ajan.

Kampanja-aikana tehdyt tilaukset AluFix EVO 36.4 m kuljetuskasetista antavat alennuksen seuraavasti:

Kampanjahinta 6896 € / kpl (norm. hinta 7416 €), alv 0%

Tilatessasi 10 kpl tai enemmän kertatilauksena: 5859 € / kpl (norm. hinta 6300 €), alv 0%

Hinta ei sisällä rahti- eikä pakkauskuluja.

AluFix EVO toimitus kuljetuskaseteissa

AluFix EVO elementit toimitetaan tuotetta suojaavissa ja päällekkäin pinottavissa kuljetuskaseteissa. Kuljetuskasetti sisältää kaide-elementtejä 36.4 metriä sekä näihin tarvittavat osat ja lisävarusteet asennusta varten. Kuljetuskasetin voi valita joko alumiinisena tai teräksisenä. Mukana toimitetaan myös turvakaiteeseen integroitava alumiininen potkulauta.

Toimitusaika: 1-3 kpl:een tilaukselle 2 viikkoa tilauksesta. Tätä suuremmissa tilauksissa toimitusaika sopimuksen mukaan. Tilatessasi 10 kpl tai enemmän, toimitus ja laskutus voidaan jakaa osiin vuoden 2018 ajalle.

Takuu 12 kk ostosta. Takuu ei kata normaalin käytön aiheuttamaa kulumista.

Lue lisää tuotteesta: AluFix EVO tuotesivut

Ota yhteyttä ja tilaa!

Toni Lehtinen

puh. 0207421740

Mirja Saarno

puh. 0207421704

Red Dot -muotoilupalkinto AluFix EVO:lle

AluFix EVO -turvakaiteelle on myönnetty arvostettu Red Dot Award 2018 -muotoilupalkinto. AluFix EVO -turvakaide on kaikkien aikojen ensimmäinen suomalainen tuote, joka on voittanut Red Dot Award: Product Design -palkinnon turvatuotteiden kategoriassa. Vuodesta 1955 järjestetty Red Dot on yksi maailman tunnetuimmista muotoilukilpailuista. Arvioinneissaan tuomaristo painotti erityisesti kilpailutuotteiden innovatiivisuutta, toiminnallisuutta, laatua, käytettävyyttä ja kestävyyttä. Kilpailuun osallistui yli 6300 tuotetta 59 eri maasta.

Toimitusjohtaja Vesa Samela on innoissaan siitä, että yrityksen vahva panostus teolliseen muotoiluun huomioidaan näin merkittävällä tunnustuksella. ”Design on alusta asti ollut tärkeä osa tuotekehitystämme. Nyt palkittu AluFix EVO -turvakaide on sekä arkkitehtonisesti näyttävä että erittäin käyttäjäystävällinen ja laadukas. Se edustaa suomalaista teollista muotoilua parhaimmillaan”, Samela kertoo.

Lue lisää: https://alupro.com/uutiset/alupron-turvakaide-palkittiin-kansainvalisella-red-dot-designpalkinnolla/