Tarjoamme tuotteistamme Revit-tietomalliobjekteja

Tarjoamme tuotteistamme älykkäitä Revit-tietomalliobjekteja, millä haluamme tukea arkkitehteja näyttävien ratkaisujen luomisessa. Samalla suunnitteluprosessi nopeutuu, mikä säästää kustannuksia.

”Olemme työstäneet tuotteistamme älykkäät tietomalliobjektit Revit-suunnitteluohjelmistolle, ja jaamme niitä nyt avoimesti arkkitehdeille heidän työtään helpottamaan”, projektijohtaja Heikki Raumanni kertoo. ”Mitä enemmän rakentamiseen voidaan tuoda digitalisaatiota, sitä helpompaa ja tehokkaampaa se on. Tietomallien luominen ja jakaminen on oma osuutemme alaa hyödyttävästä digitalisaatiosta.”

Alupron Revit-objektit ovat arkkitehdin luomia yhteistyössä insinöörien kanssa. BIM-objektit suunnitellut arkkitehti Tambi Daghouz tietää ammattikuntansa tarpeet ja toiveet. ”Niiden avulla suunnittelutyö on helpompaa ja suunnitelmiin saadaan käytännössä täydellinen 3D-simulaatio siitä, miltä tuotteet näyttävät oikeassa ympäristössä.”

Valmiita Revit-tuoteperheitä näyttäviin ratkaisuihin

Tarjoamme arkkitehdeille valmiita Revit-tuoteperheitä näyttävien ratkaisujen toteuttamiseen. Revit-sivultamme löydät mallit, esimerkkiprojektit sekä ohjetiedostot, joiden avulla lisäät Alupron tuotteet muutamassa sekunnissa omaan projektiisi. Lataa Revit-tietomalliobjektit käyttöösi täältä: https://www.alupro.com/materiaalipankki/

Jaa