PLOOTU19 Metalliarkkitehtuurin merkkitapahtuma Suomessa

Nyt se on enemmän kuin lähellä! Odotettu PLOOTU19-metallijulkisivutapahtuma torstaina 12.9.2019 kerää arkkitehdit ja alan asiantuntijat Helsingin Kaapelitehtaalle. Ensimmäisen kerran Suomessa järjestettävä Plootu on kokoava ja kokonaisuutta avaava tilaisuus alan toimijoille. Tähtipuhujineen tuulia maailmalta tuova seminaari ja metallin monipuolisia mahdollisuuksia arkkitehtuurissa esittelevä tuotenäyttely ovat Plootun kovaa ydintä.

Lisäksi tapahtumassa julkistetaan Vuoden Metallijulkisivu. Finalisteiksi on seuloutunut viisi kohdetta, joissa metallia käyttäen arkkitehti on luonut kaunista arkkitehtonista pintaa.
Alupro on mukana jännittämässä kisan voittajaa, sillä osallistuimme Virkkunen & Co:n kohteen toteuttamiseen Helsingin Kalasatamassa.

Kilpailun finalistit ovat:

  • Arkkitehtitoimisto Virkkunen & Co (Kalasataman sähkönsyöttöasema ja Suvilahden graffitiaita, Helsinki)
  • Parviainen Arkkitehdit Oy (TELIA Helsinki Data Center, Helsinki)
  • lpv (Tesoman yhtenäiskoulu, Tampere)
  • PES Architects (Strait Culture and Art Center, Fuzhou, Kiina)
  • alt Arkkitehdit Oy (Suolahden koulu, Suolahti)

Plootun lämmittelyä – tule katsomaan Alupron osaamista käytännössä

Varaa tunnin verran aikaa ennen Plootun alkua. Käydään tutustumassa Alupron massiivialumiinilevyjen asentamiseen piilokiinnitysjärjestelmällä PLOOTU19 -tapahtuman naapurissa Jätkäsaaressa. Kohdevierailu puukaupunkikortteli Wood Cityyn kestää vajaan tunnin, minkä jälkeen palaamme takaisin Kaapelitehtaalle juuri sopivasti Plootu Seminaariin. Wood Cityn asuntorakennukset ovat valmistuneet ja työn alla on toimistorakennus ja alueen pysäköintitalo, jonka julkisivu toteutetaan Alupron massiivialumiinilevyillä.

Ilmoittautuminen Alupron Wood City -vierailuun

Alupro on yksi PLOOTU19:n järjestäjistä. Tapahtuman expossa esittelemme materiaaliemme lisäksi, miten Alupron tuotteista Revit-suunnitteluohjelmistolle tehdyt älykkäät tietomalliobjektit helpottavat ja nopeuttavat suunnittelua. Tietomalliobjektit ovat esimerkki keinoista, joilla voimme auttaa arkkitehtejä päivittäisessä työssään. Pitkä kokemus on tehnyt meistä metallin mahdollisuuksien asiantuntijan ja metalliarkkitehtuuriin liittyvien haasteiden ratkaisijan.

Jaa