Alupro Oy toteuttaa arkkitehtien visioita ja on Suomen innovatiivisin julkisivujen pintarakentaja. Referensseihimme kuuluu useita merkittäviä kohteita aina Eduskunnasta Jorvin sairaalaan ja useiden pörssiyhtiöiden pääkonttoreihin. Nyt olemme ottamassa seuraavan askeleen suomalaisten arkkitehtien sanansaattajana.

Kansainvälistymme entisestään ja olemme päättäneet lanseerata tiettyjä tuotteitamme Norjan arkkitehtimarkkinoille. Pitkällä tähtäimellä tulemme viemään suomalaista arkkitehtuuria joka puolelle maailmaa.

Etsimme ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen valittujen tuoteperheidemme tuotekirjastojen laatimiseen. Jatkossa henkilö keskittyy tuotekirjastojen käyttäjien palvelemiseen ja kehittämiseen. Hän tulee käyttämään Revit- sekä Autocad-ohjelmia. Tehtävä soveltuu erinomaisesti alalla aloittavalle arkkitehdille, jolta löytyy visuaalista silmää sekä kiinnostusta tutustua erikoisempiin kohteisiin – ja tietysti halua viedä suomalaisia visioita erityisesti kansainväliseen arkkitehtikuntaan.

Edellytykset

  • Tehtävään soveltuva arkkitehdin tai insinöörin koulutus,
  • 3D-hahmotuskykyä sekä Revit-mallinnusohjelman erinomaista tuntemusta,
  • Rakennuspiirustusten tulkintakykyä,
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja,
  • Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa,
  • Muu kielitaito, esim. norjan osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Arvostamme henkilöstöämme ja tarjoamme sinulle viihtyisän ja kansainvälisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan. Meillä saat kilpailukykyisen palkan, liikunta- ja kulttuurisetelit, etätyömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

Annamme mielellämme lisätietoja työtehtävästä: Heikki Raumanni, puh. 020 742 1718, heikki.raumanni(at)alupro.com.

Hae 15.12.2017 mennessä kotisivujemme kautta: https://alupro.com/yritys/avoimet-tyopaikat/

Avainsanat