Alupro Oy on julkisivuratkaisujen, julkisivusäleikköjen, teknisten säleikköjen ja turvakaiteiden asiantuntija. Toteutamme arkkitehtien visioita unohtamatta teknistä toimivuutta. Tarjoamme myös vaatimusten mukaista turvallisuutta työmaille. Toimitamme ja asennamme tuotteemme oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Olemme luotettava ja haluttu työnantaja, ilo asuu työyhteisössämme. Arvomme ovat avoimuus, luotettavuus ja vaivattomuus.

Kohteemme vaihtelevat pienistä toimituksista aina laajoihin projektikokonaisuuksiin. Asiakkaamme ovat useasti rakennusliikkeiden hankkijoita tai muita teknisiä ostajia.
Työssäsi olet päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, luot aikataulut asiakkaan tarpeiden pohjalta ja hoidat projekteja yhdessä suunnittelu-, tuotanto- ja asennustiimiemme kanssa.

Projekti-insinöörin tehtävän hoitaminen edellyttää:

– kykyä itsenäiseen suunnitteluun (metallirakenteet ja -rakentaminen),
– innovatiivista ongelmanratkaisukykyä,
– tarttumista mielellään uusiin haasteisiin, ja
– AutoCadin tai SolidWorksin osaamista.

Luemme eduksi muut tietotekniikkataidot sekä englannin kielitaidon. Työ sopii hyvin rakennusalaa tuntevalle henkilölle. Suunnitellaanko yhdessä jotakin, josta voimme olla ylpeitä seuraavat sata vuotta?

Arvostamme henkilöstöämme ja tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, vaihtelevan työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä. Meillä saat kilpailukykyisen palkan, liikunta- ja kulttuurisetelit, lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae 31.7.2017 mennessä kotisivujemme kautta: https://alupro.com/yritys/avoimet-tyopaikat/

Annamme mielellämme lisätietoja työtehtävästä, joten ota rohkeasti yhteyttä: Mika Salonen 040-824 0805, mika.salonen(at)alupro.com (24-31.7.2017).

Avainsanat