Haemme ohutlevytyöntekijää

Haemme ohutlevytöiden ammattilaista tekemään mielenkiintoisia ja uniikkeja alumiinitöitä hyvässä porukassa. Pääsääntöisesti työ on alumiini- sekä muiden ohutmetallilevyjen leikkaamista, särmäämistä ja muita levytöitä. Käytössämme on levytyökeskus.

Meillä on tekemisen meininkiä

Jotta pääsisit nopeasti mukaan tekemisen meininkiimme, olisi hyvä, jos jo ymmärrät erilaisten raaka-aineiden muovaamisen periaatteet. Voit olla alalla nuori tai jo kokeneempi, mutta arvostamme ohutlevytyökokemusta. On hienoa, jos olet suorittanut kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon tai vastaavan koulutuksen. Koska tavaran pitää liikkua jouhevasti talon sisällä ja talosta ulos, niin arvostamme myös trukin ajotaitoa.

Tyyppinä olet tarkka, positiivinen ja ahkera. Osaat kysyä, jos joku asia mietityttää. Osaat myös työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä. Työntekijämme ovat kansainvälistä väkeä, työkielemme on kuitenkin suomi, joten on tärkeää, että osaat suomea tarpeeksi hyvin ymmärtääksesi annetut ohjeet ja osataksesi kysyä apua haasteita kohdatessasi. Työturvallisuus on meille tärkeää, toivottavasti se on sitä myös sinulle. Tuotantomme työskentelee kahdessa vuorossa.

Me Aluprossa teemme totta arkkitehtien ja insinöörien suunnitelmista millin tarkkuudella. Valmistamme alumiinijulkisivut, säleiköt ja julkisivuritilät sekä vedenerottimet asiakastarpeen mukaan. Yrityksemme työllistää noin 65 henkilöä ja työpaikkamme sijaitsee Tuusulassa Jusslan alueella.

Hae pikaisesti, mutta viimeistään 14.9.2018. Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan ja palkkaamme uuden työntekijän heti sopivan henkilön löytyessä. Laita mukaan palkkatoive.

Voit kysyä tehtävästä Tanja Huittiselta puhelimitse, numero 050 355 3232.

Hae täältä: https://rekry.alupro.com/