Haemme maalaria jauhemaalaamoomme

Alupro Oy on suomalainen innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja. Valmistamme maailman parhaita alumiinirakenteita koneilla, joista tärkeimmät olemme rakentaneet käsityönä. Panostamme alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen, koska ne ovat 100 % kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja. Tunnelma tuotannossamme on kuin verstaassa, vaikka tuotantomme ovat valtavia. Oma tuotantolaitoksemme ja jauhemaalaamomme takaavat tuotantoketjun aukottomuuden ja laadukkaat tuotteet. Arvostamme toistemme kädenjälkeä ja yhteistyöllä syntyy täydellisen kaunis ja funktionaalinen lopputulos.

Nyt haemme maalausryhmäämme ammattitaitoista maalaria työskentelemään automaattilinjalla jauhemaalaamossamme.

Toivomme sinulla olevan kokemusta teollisuusmaalauksesta. Erityisesti arvostamme työkokemustasi pulverimaalauksesta automaatiolinjalta. Sinulla on kuitenkin kokemusta myös manuaalisesta maalauksesta. Ymmärrät maalausprosessin. Hakemamme henkilö on yhteistyökykyinen ja laatutietoinen. Teet läheistä yhteistyötä muiden tuotannon työntekijöidemme kanssa. Suoritat työssäsi laadunvalvontaa, olethan viimeinen lenkki tuotannossa ennen tuotteiden pakkausta ja lähettämistä asiakkaillemme.

Teemme tuotannossa tarvittaessa vuorotyötä. Olemme kansainvälinen työyhteisö. Tulet toimeen suomen kielellä, englannin kieli on eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä. Koulutamme työntekijöitämme tarpeen mukaan. Tuotteemme ovat laadukkaita ja alumiinirakentamisen huippua. Toimipisteemme sijaitsee Tuusulassa Jusslan teollisuusalueella.

Hae tehtävään pikaisesti, mutta viimeistään 3.4.2018. Kerro osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävästä voit kysyä lisätietoja Tanja Huittiselta, 050 355 3232, 21.3. klo 13-15 sekä 28.3. klo 9-11.

Hae: https://rekry.alupro.com/

 

 

Jaa