Alupro Oy on julkisivuratkaisujen, julkisivusäleikköjen, teknisten säleikköjen ja turvakaiteiden asiantuntija. Toteutamme arkkitehtien visioita unohtamatta teknistä toimivuutta. Tarjoamme myös vaatimusten mukaista turvallisuutta työmaille. Toimitamme ja asennamme tuotteemme oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Olemme luotettava ja haluttu työnantaja, ilo asuu työyhteisössämme. Arvomme ovat avoimuus, luotettavuus ja vaivattomuus.

Alumiinihitsaaja

Haemme alumiinihitsaajaa alumiinituotteiden kokoonpanohitsaukseen. Menestyt tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on metallialan koulutusta, kokemusta alumiinihitsaamisesta MIG/TIG, sekä valmius 2-vuorotyöhön. Luemme eduksesi kuvien lukutaidon, rosterin hitsausosaamisen (MIG/TIG) sekä voimassaolevat alumiini- ja/tai rosteripätevyydet.

Mikäli sinulla on vaadittavan osaamisen lisäksi positiivinen asenne, reipas työote ja hyvät tiimityöskentelytaidot, saatat olla etsimämme henkilö.

Arvostamme henkilöstöämme ja tarjoamme sinulle viihtyisän ja kansainvälisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan. Meillä saat kilpailukykyisen palkan, liikunta- ja kulttuurisetelit, lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Työ alkaa mahdollisimman pian 6 kk:n määräaikaisella työsopimuksella, ja tehtävässä on mahdollisuus myös pidempikestoiseen työhön.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin täytä hakemus viimeistään 30.9.2017. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Annamme mielellämme lisätietoja työtehtävästä, joten ota rohkeasti yhteyttä:
Sauli Kankaanpää, tuotantopäällikkö, puh. 020 7421 709, sauli.kankaanpaa(at)alupro.com ja Teemu Kalinainen, hankintapäällikkö, puh. 020 7421 732, teemu.kalinainen(at)alupro.com.

Avainsanat