Haemme avainasiakaspäällikköä alumiiniratkaisujen myyntitiimiin

Alupro on suomalainen innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja.  Rakennus- ja meriteollisuuden sekä hiekkaolosuhteiden haasteisiin voi vastata ainoastaan perehtymällä alaan suurella sydämellä ja pitkällä aikavälillä. Valmistamme maailman parhaita alumiinirakenteita koneilla, joista tärkeimmät olemme rakentaneet käsityönä. Panostamme alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen, koska ne ovat 100 % kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja. Tunnelma tuotannossamme on kuin verstaassa, vaikka tuotantomme ovat valtavia. Arvostamme toistemme kädenjälkeä ja yhteistyöllä syntyy täydellisen kaunis ja funktionaalinen lopputulos.

Nyt haemme asiakastiimiin avainasiakaspäällikköä tekemään asiantuntijatyötä rakennusliikkeiden parissa. Vastuullasi on projektimyynnin tarjoukset omille asiakkaille, ratkaisujen suunnittelu yhdessä meidän suunnittelutiimin kanssa. Keskeistä tehtävässä on ymmärtää mitä asiakas on tekemässä ja mitä hän tarvitsee toteuttaakseen tavoitteensa. Sinä ymmärrät kokonaisketjun suunnittelupöydältä asennettuun kokonaisuuteen.

Sinä olet rakentamisen ammattilainen. Arvostamme kokemustasi rakennusteollisuudesta. Rakennusmääräysten, standardien ja lujuustekniikan tuntemus on eduksi. Ymmärrät rakennuspiirustukset ja osaat lukea niitä. Olet hyvä kuuntelemaan ja neuvottelemaan, haet yhteistä ratkaisua asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ymmärrät myös sisäisten sidosryhmien tarpeita. Asiakkaiden lisäksi teet yhteistyötä oman suunnittelun, tuotannon ja asennuksen kanssa.

Olemme kansainvälinen työyhteisö. Tulet toimeen suomen kielellä ja englannin kieli on eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä. Tuotteemme ovat laadukkaita ja alumiinirakentamisen huippua.  Toimipisteemme sijaitsee Tuusulassa Jusslan teollisuusalueella. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Hae tehtävään pikaisesti, mutta viimeistään 22.3. Liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi. Tehtävästä voit kysyä Tanja Huittinen, 050 355 3232 14.3. klo 13-15 sekä 19.3. klo 9-11.

Hae täällä: https://rekry.alupro.com