Alupro Oy on julkisivuratkaisujen, julkisivusäleikköjen, teknisten säleikköjen ja turvakaiteiden asiantuntija. Toteutamme arkkitehtien visioita unohtamatta teknistä toimivuutta. Tarjoamme myös vaatimusten mukaista turvallisuutta työmaille. Toimitamme ja asennamme tuotteemme oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Olemme luotettava ja haluttu työnantaja, ilo asuu työyhteisössämme. Arvomme ovat avoimuus, luotettavuus ja vaivattomuus.

Kohteemme vaihtelevat pienistä toimituksista aina laajoihin projektikokonaisuuksiin. Asiakkaitamme ovat mm. kansainväliset telakat ja HVAC-insinööritoimistot (heating, ventilation, air conditioning). Työssäsi olet päivittäin yhteydessä asiakkaisiin, luot aikataulut asiakkaan tarpeiden pohjalta ja hoidat projekteja yhdessä suunnittelu- ja tuotantotiimiemme kanssa.

3D-suunnittelijan tehtävän hoitaminen edellyttää:

– kykyä itsenäiseen suunnitteluun vanhemman myynti-insinöörin ohjauksessa,
– innovatiivista ongelmanratkaisukykyä kansainvälisissä projekteissa,
– tarttumista mielellään uusiin haasteisiin,
– englannin kielitaitoa sekä
– SolidWorks- ja AutoCad-osaamista.

Kokemus CAM-ohjelmista katsotaan eduksi. Työ sopii hyvin jo hieman kokemusta omaavalle 3D-piirtäjälle tai -suunnittelijalle. Tarjoamme puitteet jatkuvaan kehittymiseen, ja urapolkusi meillä voi viedä sinut halutessasi esimerkiksi teknisen myynti-insinöörin tehtäviin.
Arvostamme henkilöstöämme ja tarjoamme sinulle viihtyisän ja kansainvälisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan. Meillä saat kilpailukykyisen palkan, liikunta- ja kulttuurisetelit, lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae 31.7.2017 mennessä kotisivujemme kautta: https://alupro.com/yritys/avoimet-tyopaikat/

Annamme mielellämme lisätietoja työtehtävästä, joten ota rohkeasti yhteyttä: Harri Riikonen, puh. 020 7421 726, harri.riikonen(at)alupro.com.

Avainsanat