Vastuullasi on projektimyynnin tarjoukset omille asiakkaille, ratkaisujen suunnittelu yhdessä meidän suunnittelutiimin kanssa. Keskeistä tehtävässä on ymmärtää mitä asiakas on tekemässä ja mitä hän tarvitsee toteuttaakseen tavoitteensa. Sinä ymmärrät kokonaisketjun suunnittelupöydältä asennettuun kokonaisuuteen.

Sinä olet rakentamisen ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Arvostamme kokemustasi rakennusteollisuudesta. Rakennusmääräysten, standardien ja lujuustekniikan tuntemus on eduksi. Sopiva taustasi voi olla esim. rakennusliikkeen vastaavista tehtävistä tai olet toiminut ostajana.

Pääset työssäsi hyvin vauhtiin, kun ymmärrät rakennuspiirustukset ja osaat lukea niitä. Olet hyvä kuuntelemaan ja neuvottelemaan, haet yhteistä ratkaisua asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ymmärrät myös sisäisten sidosryhmien tarpeita. Asiakkaiden lisäksi teet yhteistyötä oman suunnittelun, tuotannon ja asennuksen kanssa. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi, meille tärkeintä on asenteesi ja halusi oppia ja tehdä töitä kanssamme.

Olemme kansainvälinen työyhteisö. Tulet toimeen suomen kielellä ja englannin kieli on eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä. Pääset osaksi tiimiä, joka toteuttaa Suomen huippukohteiden julkisivuratkaisuja. Tällä hetkellä toteutamme mm. Keskustakirjastoa, K-kampusta, Helsinki-Vantaan lentokentän uutta terminaalia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kehittää. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja siitä haluamme pitää kiinni jatkossakin. Meitä on noin 70 henkeä monenlaisissa tehtävissä tuotannossa, asennuksessa, suunnittelussa, myynnissä, projekteissa sekä tukipalveluissa. Toimipisteemme on Tuusulan Jusslan teollisuusalueella.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Avainsanat