Verkkojulkisivut Lahden robottiparkissa

Verkkojulkisivut Lahden robottiparkissa on valmistettu Alupron alumiinisista verkoista. Monumentaalisiinkin rakennuksiin kuten parkkihalleihin saadaan aikaan keveyden ja trendikkyyden tuntua julkisivuratkaisuillamme.

Robottiparkki on automaattisen pysäköinnin järjestelmä, jossa autot varastoidaan tilatehokkaasti modulaariseen varastohyllyyn. Järjestelmässä käytetään sähköautomaatioteknologiaa, joka on tällä hetkellä oman alansa edistyksellisintä maailmassa.

Näyttävät verkkojulkisivut

Alupron julkisivuverkot taipuvat moneksi visioista tinkimättä. Niistä saadaan räätälöityä funktionaalisia ja näyttäviä julkisivuja. Mihin tahansa rakennukseen saadaan räätälöityjä leikkisiä väriblokkeja käyttämällä julkisivuverkkojamme.

Julkisivuverkko antaa uutta ilmettä ja suojaa auringolta

Julkisivuverkot antavat arkkitehtuurille uutta ilmettä, suojaavat auringolta ja samalla vähentävät jäähdytysenergian tarvetta. Verkot soveltuvat monenlaisiin kohteisiin sekä tehosteena että kokonaisena julkisivuna.

Useimmiten käytämme verkon materiaalina alumiinia, joka on terästä kevyempää ja kestää hyvin säänvaihteluita. Alumiini materiaalina on myös kierrätettävää sekä huoltovapaata, sekä sitä on helppo maalata haluttuun sävyyn. Jauhepolttomaalauksella saavutetaan UV-suojattu, ilmasto-olosuhteita kestävä pitkäikäinen pinta. Lisäksi alumiinirakenteet voidaan maalata niin sanotulla pestävällä maalilla, jolloin graffitien poistaminen julkisivuista sujuu nopeasti.

Julkisivuverkkoja voidaan valmistaa alumiinin lisäksi myös kuparista, messingistä sekä ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä.

Lue lisää verkkojulkisivuista >>

Rohkeutta rakentaa visioita

Elämä koostuu elämyksistä. Haluamme olla mukana luomassa parasta mahdollista elinympäristöä joka on tehty kestämään ja olemaan viihtyisä.

Intohimomme on toteuttaa vaativia visioita ja ratkaista ongelmia. Arkkitehtien ja insinöörien suunnitelmat teemme todeksi millin tarkkuudella. Siellä missä joku näkee ongelman, me näemme tilauksen innovaatiolle. Olemme Suomen tunnetuin innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja.

Valmistamme maailman parhaita alumiinirakenteita koneilla, joista tärkeimmät olemme rakentaneet käsityönä. Panostamme alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen, koska ne ovat 100 % kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa lähellä Helsinkiä. Tunnelma on kuin verstaassa, vaikka tuotantomme ovat valtavia. Arvostamme toistemme kädenjälkeä; insinöörien huoneissa syntyviä piirustuksia ja tuotannon puolella valmistuvia osakokonaisuuksia. Saumattomalla yhteistyöllä syntyy täydellisen kaunis ja funktionaalinen lopputulos, jota katselemme asiakkaamme kanssa haltioituneina.

Tehdäänkö yhdessä jotakin, josta voimme olla ylpeitä seuraavat sata vuotta?

Luotettavaa yhteistyötä

Aluprolla on pitkäaikainen kokemus yksilöllisten alumiinisten rakenneratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta, pintakäsittelyistä ja asennuksesta. Oma tuotantolaitos ja jauhemaalaamo takaavat tuotantoketjun aukottomuuden ja laadukkaat tuotteet. Lopputuloksena on asiakkaan toiveiden mukainen ratkaisu, oli kyseessä sitten iso tai pieni kohde. Toimitukset tehdään aina sovittujen ehtojen ja aikataulujen mukaan, joustavasti ja luotettavasti.

Ota yhteyttä!