Vedenerottimet meriteollisuudelle


Olemme suunnitelleet ja valmistaneet pitkän kokemuksen ja osaamisen tuomalla varmuudella vedenerottimia maailman johtaville HVAC-järjestelmien valmistajille sekä toimittajille. Vedenerottajiemme skaala ulottuu maailman suurimmista risteilylaivoista uusimman sukupolven porauslauttoihin.

A-luokan tehokkaat vedenerottimet

Vedenerottimemme ovat VTT:llä tutkitusti erotuskyvyltään A-luokaa maailman pienimmällä painehäviöllä aina 10 metriin sekunnissa asti olevalla ilmannopeudella.

Liiketoimintamme, tehdasvalvontamme ja prosessimme on sertifikoitua seuraavien standardien mukaisesti: ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004, OHSAS 18001: 2007, ISO 3834-2: 2005, EN 1090-1: 2009 + A1: 2011.

Alupro tunnetaan alan ja sen asiakkaiden keskuudessa parhaimpana palvelulähtöisenä Air In & Out -laitteiden ratkaisumyyjänä markkinoilla. Alupron teknisesti erinomaiset tuotteet on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Räätälöidyt ratkaisumme ovat rakennettu kestämään vuosikymmeniä vaativimmissakin arktisissa olosuhteissa.

Alupro erottuu kilpailijoistaan palvelevalla asenteella ja räätälöidyillä ratkaisuilla. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja takaamme korkealaatuisten tuotteidemme jatkuvan saatavuuden ja huollettavuuden.

Lue lisää vedenerotin-tuotteistamme täältä.

Luotettavaa yhteistyötä

Aluprolla on pitkäaikainen kokemus yksilöllisten alumiinisten rakenneratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta, pintakäsittelyistä ja asennuksesta. Oma tuotantolaitos ja jauhemaalaamo takaavat tuotantoketjun aukottomuuden ja laadukkaat tuotteet. Lopputuloksena on asiakkaan toiveiden mukainen ratkaisu, oli kyseessä sitten iso tai pieni kohde. Toimitukset tehdään aina sovittujen ehtojen ja aikataulujen mukaan, joustavasti ja luotettavasti.

Alupro – rohkeutta rakentaa visioita

Elämä koostuu elämyksistä. Haluamme olla mukana luomassa parasta mahdollista elinympäristöä joka on tehty kestämään ja olemaan viihtyisä.

Intohimomme on toteuttaa vaativia visioita ja ratkaista ongelmia. Arkkitehtien ja insinöörien suunnitelmat teemme todeksi millin tarkkuudella. Siellä missä joku näkee ongelman, me näemme tilauksen innovaatiolle.

Valmistamme maailman parhaita alumiinirakenteita koneilla, joista tärkeimmät olemme rakentaneet käsityönä. Panostamme alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen, koska ne ovat 100 % kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa lähellä Helsinkiä. Tunnelma on kuin verstaassa, vaikka tuotantomme ovat valtavia. Arvostamme toistemme kädenjälkeä; insinöörien huoneissa syntyviä piirustuksia ja tuotannon puolella valmistuvia osakokonaisuuksia. Saumattomalla yhteistyöllä syntyy täydellisen kaunis ja funktionaalinen lopputulos, jota katselemme asiakkaamme kanssa haltioituneina.

Tehdäänkö yhdessä jotakin, josta voimme olla ylpeitä seuraavat sata vuotta?