Säleiköt osana kodin arkkitehtuuria

Alumiiniset säleiköt toimivat myös osana kodin arkkitehtuuria.

Kodin sisä- ja ulkotilat muodostavat tilasarjan, jonka toiminnallisuus on asumisen viihtyvyyden perusta. Viihtyvyys koostuu monista tekijöistä, mm. kauneudesta ja teknisestä toiminnallisuudesta. Näiden kahden seikan osuessa yhteen on tulos erinomainen.  Alupron alumiiniset kaidesäleikköratkaisut ovat osuva valinta myös yksityiskoteihin. Ne kestävät ja pitävät muotonsa.

Säleiköt terassille ja sisäänkäyntiin

Kodin terassit on hyvä rajata naapurustoon hienostuneesti. Keveät ja sopivasti katsetta läpäisevät Alupron säleikkökaiteet ovat tähän tarpeeseen loistava ratkaisu.

Alumiiniset säleiköt takaavat kiinteistöön muitakin hyötyjä kuin rakenteelliset ja arkkitehtoniset arvot. Kodintekniikan ja muiden ratkaisujen halutaan olevan helppoja ylläpitää. Alumiinisten kaiteiden huoltovapaus vapauttaa kodinomistajan resursseja rentoutumiseen.

Kodin kestävää kauneutta

”Olemme tuotteittemme suunnittelussa ottaneet nimenomaan huomioon tämän. Alumiini on paitsi täysin kierrätettävä materiaali, myös hoitovapaa. Pulverimaalattu pinta kestää ajan hammasta, eikä sitä tarvitse maalata tai öljytä. Värien valinta on vain mielikuvituksen rajaamaa. Kohdekodissamme valitsimme siniseen sävytetyn harmaan, joka sopii kaikkien vuodenaikojen luonteeseen”, toteaa toimitusjohtaja Vesa Samela Alupro Oy:stä.

Pulverimaalattu alumiinirakenne sopii erinomaisesti nykyaikaiseen arkkitehtuuriin. Yhdessä helpon asennettavuuden, kestävän kehityksen ja kotimaisen laadun vaatimusten kanssa valinta on optimaalinen.

”Erityyppiset säleiköt ja kaideratkaisumme takaavat nopean asennuksen ja jälki on aina ammattimainen. Liitosyksityiskohdat olemme miettineet tarkoin niin, että kulmat ovat kulmia ja suorat linjat suoria. Saumoja on minimaalisesti”, Vesa Samela summaa.

Alupron säleikköjen profiilikoot sekä värit ovat asiakkaan vapaasti valittavissa. Tämä on avainasemassa, kun suunnitellaan esimerkiksi sisäänkäyntiin pystypergolaa tai kesäterassille aitasäleikköä. Kohdekotimme arkkitehtuurista nämä kaksi seikkaa ovat selkeästi todennettavissa: Sisäänkäynnin ja kesäterassin säleikköjen rooli on erilainen. Sisäänkäynnissä kyse on suojaamisesta, ja terassilla kyse on tilan rajaamisesta ja näkösuojasta.

Alumiinista on moneksi myös yksityiskotien rakentamisessa.

Lue lisää kohteessa käytetyistä PS-P säleiköistä >>

Luotettavaa yhteistyötä

Aluprolla on pitkäaikainen kokemus yksilöllisten alumiinisten rakenneratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta, pintakäsittelyistä ja asennuksesta. Oma tuotantolaitos ja jauhemaalaamo takaavat tuotantoketjun aukottomuuden ja laadukkaat tuotteet. Lopputuloksena on asiakkaan toiveiden mukainen ratkaisu, oli kyseessä sitten iso tai pieni kohde. Toimitukset tehdään aina sovittujen ehtojen ja aikataulujen mukaan, joustavasti ja luotettavasti.

Tehdäänkö yhdessä jotakin, josta voimme olla ylpeitä seuraavat sata vuotta?