Finnairin pääkonttorin ja pysäköintihallin säleiköt ja törmäyskaiteet

Finnairin pääkonttorin ja pysäköintihallin säleiköt ja törmäyskaiteet ovat Alupron käsialaa. Rakennuksissa käytettiin Alupron AluClik julkisivusäleikköjä sekä PS-P peitesäleikköjä. Pysäköintihallissa käytettiin myös Alupron AluRail törmäyskaiteita.

Finnairin pääkonttorin ja pysäköintihallin rakennusprojekti oli innostava, sillä rakennuksessa käytettiin luovasti lasia, alumiinia ja ruostumatonta terästä.

AluClik julkisivusäleikkö

AluClik julkisivusäleikkö on suosittu valinta pysäköintitalon ulkoasua pohtiessa: pysäköintitalon julkisivu saa olla näyttävä. Alupron kehittämät ja testatut AluClik julkisivusäleiköt voidaan koota asennuspaikalla nopeasti. Näyttävyyttä saadaan eri säletyypeillä sekä portaattomasti valittavissa olevalla sälejaolla. Kaikki AluClik julkisivusäleikköjen säle- ja runkovaihtoehdot ovat täysin yhteensopivia keskenään. Säleiköt voidaan pintakäsitellä toivotun värisiksi.

Lue lisää AluClik julkisivusäleiköistä >>

PS-P peitesäleikkö

PS-P peitesäleikkö soveltuu julkisivuihin, alakattoihin, seiniin ja lattioihin. Valikoimaamme kuuluu myös PS-P vaakalipat, jotka toimivat auringonsuojasäleikköinä. Monikäyttöisiä PS-P säleikköjä voidaan käyttää käytönnöllisinä sisustuselementteinä niin rakennuksen sisä- kuin ulkopuolellakin. Säleiköillä saadaan toimivia ja keveitä sisustuspintoja erilaisiin julkisiin tiloihin. Modernit ratkaisut mahdollistavat näyttävät sisustuskokonaisuudet. Säleiköitä voi käyttää myös vähemmän näyttävien pintojen, esimerkiksi tekniikkaa sisältävien, tilojen verhoiluun. PS-P säleikkö mukautuu muokattavuutensa ansiosta moniin tarpeisiin.

Lue lisää PS-P peitesäleiköistä >>

Törmäyskaiteet

Törmäyskaidejärjestelmä AluRail on vaativien kohteiden suojausratkaisu. Pysäköintitaloihin asennettavat alumiiniset törmäyskaiteet pehmentävät iskua mahdollisissa onnettomuustilanteissa. Turvaominaisuuksien lisäksi törmäyskaiteet tukevat myös rakennusten designia, sillä näyttävä ja viimeistelty kaide kestää myös katseet.

Kaide täyttää euronormit ja koko järjestelmä on mallisuojattu Euroopassa. Kaiteet voidaan pintakäsitellä toivotun värisiksi laajasta värivalikoimasta.

Lue lisää törmäyskaiteista >>

Luotettavaa yhteistyötä

Aluprolla on pitkäaikainen kokemus yksilöllisten alumiinisten rakenneratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta, pintakäsittelyistä ja asennuksesta. Oma tuotantolaitos ja jauhemaalaamo takaavat tuotantoketjun aukottomuuden ja laadukkaat tuotteet. Lopputuloksena on asiakkaan toiveiden mukainen ratkaisu, oli kyseessä sitten iso tai pieni kohde. Toimitukset tehdään aina sovittujen ehtojen ja aikataulujen mukaan, joustavasti ja luotettavasti.