Parkkihallin julkisivu Nokian Karaportin toimipisteessä

Parkkihallin julkisivu on toteutettu käyttämällä AluClik julkisivusäleikköjä sekä PS-P peitesäleikköjä. Vastasimme julkisivun uudistamisesta Nokia Karaportin toimipisteen pysäköintihallille.

Parkkihallin julkisivu säleiköillä

AluClik julkisivusäleikkö on suosittu valinta pysäköintitalon ulkoasua pohtiessa: Pysäköintitalon julkisivu saa olla näyttävä. Alupron kehittämät ja testatut AluClik julkisivusäleiköt voidaan koota asennuspaikalla nopeasti. Näyttävyyttä saadaan eri säletyypeillä sekä portaattomasti valittavissa olevalla sälejaolla.

AluClik julkisivusäleikkö on muotolukitteinen säleikkö, joka kootaan asennuspaikalla. Sillä voidaan toteuttaa erilaisia julkisivupintoja suunnittelijan valintojen mukaisesti. Korkealaatuinen, pikakiinnitykseen perustuva asennusjärjestelmä säästää aikaa ja asennuskustannuksia rakennusvaiheessa.

Erilaisten profiilien ja värien yhdistelmillä on mahdollista toteuttaa monivivahteista ja näyttävää pintaa. AluClik säleikköjärjestelmä sisältää yli kymmenen erilaista profiilimallia sekä tarvittavat rungot ja kiinnitysosat. Lisäksi sälejako on valittavissa portaattomasti. Myös kaarevia muotoja voidaan toteuttaa. Kaikki AluClik julkisivusäleikköjen säle- ja runkovaihtoehdot ovat täysin yhteensopivia keskenään. Säleiköt voidaan pintakäsitellä toivotun värisiksi.

AluClik säleikköjen sovellusalue onkin hyvin laaja: niitä käytetään julkisivuissa, aurinkosuojina, alakatoissa, myrskysuojina sekä peite- ja koristesäleikköinä.

Lue lisää AluClik julkisivusäleiköistä >>

PS-P säleiköt

PS-P säleikkö soveltuu julkisivuihin, alakattoihin, seiniin ja lattioihin. Valikoimaamme kuuluu myös PS-P aurinkosuojat, jotka toimivat auringonsuojasäleikköinä. Monikäyttöisiä PS-P säleikköjä voidaan käyttää käytännöllisinä ja moderneina sisustuselementteinä niin rakennuksen sisä- kuin ulkopuolellakin. PS-P säleikkö mukautuu muokattavuutensa ansiosta moniin tarpeisiin.

Säleiköillä saadaan toimivia ja keveitä sisustuspintoja erilaisiin julkisiin tiloihin. Modernit ratkaisut mahdollistavat näyttävät sisustuskokonaisuudet. Säleiköitä voi käyttää myös vähemmän näyttävien pintojen, esimerkiksi tekniikkaa sisältävien, tilojen verhoiluun.

PS-P säleiköt voidaan valmistaa alumiinista, messingistä, kuparista tai haponkestävästä teräksestä, juuri halutun muotoisiksi ja mittaisiksi. Myös kaarevia ratkaisuja voidaan toteuttaa. Säleikköjä saa kehyksillä tai ilman, riippuen käyttökohteen tarpeista. Erilaisilla muodoilla ja säleväleillä käyttömahdollisuudet laajenevat hyvin erilaisiin toteutuksiin. Säleiköt voidaan pintakäsitellä toivotun värisiksi.

Lue lisää PS-P säleiköistä >>

Luotettavaa yhteistyötä

Aluprolla on pitkäaikainen kokemus yksilöllisten alumiinisten rakenneratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta, pintakäsittelyistä ja asennuksesta. Oma tuotantolaitos ja jauhemaalaamo takaavat tuotantoketjun aukottomuuden ja laadukkaat tuotteet. Lopputuloksena on asiakkaan toiveiden mukainen ratkaisu, oli kyseessä sitten iso tai pieni kohde. Toimitukset tehdään aina sovittujen ehtojen ja aikataulujen mukaan, joustavasti ja luotettavasti.