Kattosäleiköt ja seinät Jorvin sairaalassa

Kattosäleiköt ja säleikköseinät Jorvin sairaalassa on toteutettu Alupron putkikootuilla PS-P säleiköillä.

Sairaalaan suunnitellut PS-P alakatot ja seinät luovat modernin ja näyttävän kokonaisuuden, johon talotekniikka on saatu häivytettyä yleisilmeen yhtenäisyyttä rikkomatta.

Jorvin sairaala on osa Helsingin yliopistollista keskussairaalaa (HYKS). Sairaalassa hoidetaan kirurgisia, psykiatrisia, lastentautien, naistentautien ja synnytysten, keuhkosairauksien, neurologian ja sisätautien potilaita. Sairaalassa on useita erikoisalojen poliklinikoita sekä tutkimusta ja hoitoa tukevia toimintoja. Uusi Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus rakennettiin sairaalan pohjoispäätyyn. Rakennus valmistui ja vastaanotettiin marraskuussa 2015. Uusi rakennus otettiin käyttöön vaiheittain tammikuun 2016 aikana.

Kattosäleiköt ja säleikköseinät alumiinista

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennuksen alakatoissa käytettiin alumiinisia PS-P alakattosäleiköitämme. Säleikköseinät toteutettiin alumiinisten PS-P säleiköiden avulla.

PS-P säleikkö soveltuu julkisivuihin, alakattoihin, seiniin ja lattioihin. Valikoimaamme kuuluu myös PS-P aurinkosuojat, jotka toimivat auringonsuojasäleikköinä.

Säleikköjen käyttökohteet

PS-P säleikköjä käytetään perinteisesti sisätilojen ilmanvaihtoaukkojen ja patterikanavien suojana. Monikäyttöisiä PS-P säleikköjä voidaan käyttää myös käytännöllisinä ja moderneina sisustuselementteinä niin rakennuksen sisä- kuin ulkopuolellakin. PS-P säleikkö mukautuu muokattavuutensa ansiosta moniin tarpeisiin.

Säleiköillä saadaan toimivia ja keveitä sisustuspintoja erilaisiin julkisiin tiloihin. Modernit ratkaisut mahdollistavat näyttävät sisustuskokonaisuudet. Säleiköitä voi käyttää myös vähemmän näyttävien pintojen, esimerkiksi tekniikkaa sisältävien, tilojen verhoiluun.

Valmistusvaihtoehdot

PS-P säleiköt voidaan valmistaa alumiinista, messingistä, kuparista tai haponkestävästä teräksestä, juuri halutun muotoisiksi ja mittaisiksi. Myös kaarevia ratkaisuja voidaan toteuttaa. Säleikköjä saa kehyksillä tai ilman, riippuen käyttökohteen tarpeista. Erilaisilla muodoilla ja säleväleillä käyttömahdollisuudet laajenevat hyvin erilaisiin toteutuksiin. Säleiköt voidaan pintakäsitellä toivotun värisiksi.

Luotettavaa yhteistyötä

Aluprolla on pitkäaikainen kokemus yksilöllisten alumiinisten rakenneratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta, pintakäsittelyistä ja asennuksesta. Oma tuotantolaitos ja jauhemaalaamo takaavat tuotantoketjun aukottomuuden ja laadukkaat tuotteet. Lopputuloksena on asiakkaan toiveiden mukainen ratkaisu, oli kyseessä sitten iso tai pieni kohde. Toimitukset tehdään aina sovittujen ehtojen ja aikataulujen mukaan, joustavasti ja luotettavasti.

Alupro – tuotteet

Alupron tuotteet ovat julkisivuratkaisujen, julkisivusäleikköjen, teknisten säleikköjen ja turvakaiteiden parhaimmistoa. Toteutamme näyttävää arkkitehtuuria teknistä toimivuutta unohtamatta. Tarjoamme myös vaatimusten mukaista turvallisuutta työmaille. Toimitamme ja asennamme tuotteemme oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Massaräätälöitävät tuotteemme perustuvat pitkällä kokemuksella suunniteltuihin ratkaisuihin sekä sarjavalmistukseen. Pitkä käyttöikä ja kierrätettävissä olevat materiaalit tekevät ratkaisuistamme myös ekologisen vaihtoehdon.

Ota meihin yhteyttä!