Julkisivukasetit pysäköintihallissa Töölönlahdella

Julkisivukasetit pysäköintihallissa raikastavat pintoja Töölönlahdella.

Vuonna 2012 valmistunut Töölänlahden maanalainen pysäköintilaitos P-Finlandia on selkeä ja helppokäyttöinen. Tiloissa on 650 autopaikkaa ja 3 800 väestönsuojapaikkaa sekä huoltotiloja. Alueen monien tunnelien ja tärkeiden laitosten, kuten Kansallismuseon, läheisyyden vuoksi hanke oli erittäin haastava. Arvokas ympäristö tuli huomioida sekä rakentamisen aikana että lopputuloksessa, ja tilojen viihtyisyyteen ja helppoon huoltoon panostettiin.

Julkisivukasetit pysäköintihallissa lisäävät visuaalisuutta

Julkisivukaseteillamme saadaan aikaiseksi visuaalisia elämyksiä käytäville.

Kasetit tarjoavat elävän ja vivahteikkaan pinnan julkisivulle. Räätälöitävät kasetit antavat runsaasti vaihtoehtoja suunnitteluun. Kasetti on kevyt, mutta rakenteeltaan hyvin kestävä, joten se sopii hyvin julkisivuratkaisuksi vaativiin kohteisiin. Kasetit teemme mittatilaustyönä ja ne voidaan pintakäsitellä toivotun värisiksi. Lue lisää julkisivukaseteistamme >>

Luotettavaa yhteistyötä

Aluprolla on pitkäaikainen kokemus yksilöllisten alumiinisten rakenneratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta, pintakäsittelyistä ja asennuksesta. Oma tuotantolaitos ja jauhemaalaamo takaavat tuotantoketjun aukottomuuden ja laadukkaat tuotteet. Lopputuloksena on asiakkaan toiveiden mukainen ratkaisu, oli kyseessä sitten iso tai pieni kohde. Toimitukset tehdään aina sovittujen ehtojen ja aikataulujen mukaan, joustavasti ja luotettavasti.

Rohkeutta rakentaa visioita

Intohimomme on toteuttaa vaativia visioita ja ratkaista ongelmia. Arkkitehtien ja insinöörien suunnitelmat teemme todeksi millin tarkkuudella. Siellä missä joku näkee ongelman, me näemme tilauksen innovaatiolle. Olemme Suomen tunnetuin innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja.

Valmistamme maailman parhaita alumiinirakenteita koneilla, joista tärkeimmät olemme rakentaneet käsityönä. Panostamme alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen, koska ne ovat 100 % kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa lähellä Helsinkiä. Tunnelma on kuin verstaassa, vaikka tuotantomme ovat valtavia. Arvostamme toistemme kädenjälkeä; insinöörien huoneissa syntyviä piirustuksia ja tuotannon puolella valmistuvia osakokonaisuuksia. Saumattomalla yhteistyöllä syntyy täydellisen kaunis ja funktionaalinen lopputulos, jota katselemme asiakkaamme kanssa haltioituneina.

Tehdäänkö yhdessä jotakin, josta voimme olla ylpeitä seuraavat sata vuotta?

Muut julkisivuratkaisumme

AluClik julkisivusäleikkö >>

PS-P säleikkö >>

RR ruuturitilä >>

Siipisäleiköt >>

Selaa tuoteluetteloa >>