Julkisivu ruuturitilästä asuinkerrostalossa

Julkisivu ruuturitilästä Pajuniityntien asuinkerrostalossa toteutettiin käyttämällä Alupron alumiinisia RR ruuturitilöitä.

Arkkitehdin suunnittelema moderni ja symmetrinen julkisivu ruuturitilästä löytyy asuinkerrostalosta osoitteessa Pajuniityntie 3-5 Helsingissä. Nykyaikainen ruuturitiläjulkisivu vangitsee ohikulkijan katseen.

Julkisivu ruuturitilästä

RR ruuturitilä tarjoaa eläväisen, vivahteikkaan pinnan julkisivulle. Useat ruutukoot ja –jaot antavat runsaasti vaihtoehtoja suunnitteluun. Ritilä on kevyt, mutta rakenteeltaan hyvin kestävä, joten se sopii hyvin julkisivuratkaisuksi myös suojaa vaativiin kohteisiin. Ritilät voidaan pintakäsitellä toivotun värisiksi.

RR aurinkoritilä ehkäisee kuumuutta tehokkaasti. Erilaisten ruutujakojen yhdistelmillä saadaan aikaan halutunlainen varjostus.

Ritilöiden pääasiallisena valmistusmateriaalina käytetään alumiiniprofiileja, myös kuparia ja messinkiä voidaan käyttää. Materiaalina alumiini on ekologinen ratkaisu, sillä ritilöiden elinkaari on pitkä ja ne ovat täysin kierrätettäviä. Laskettaessa kokonaiskustannuksia, joissa ovat mukana materiaalin, tuotteen jalostamisen, pintakäsittelyn ja huollon aiheuttamat kustannukset, ovat alumiiniritilät kustannustehokas ratkaisu.

Käyttökohteet

Ruuturitilöiden avulla saadaan aikaan eläväinen ja vivahteikas julkisivupinta, ja samalla voidaan ratkaista myös rakennuksen auringonsuojaus. Useat ruutukoot ja -jaot antavat
vaihtoehtoja suunnitteluun. Ulkokäytön lisäksi ruuturitilät sopivat hyvin sisätiloihin, esim. verhoiluun, tilojen osastointiin ja kaiteiksi. RR ruuturitilä on rakenteeltaan kestävä ja sopii hyvin ratkaisuksi myös kovassa käytössä oleviin kohteisiin, kuten kouluihin, asemille ja muihin julkisiin rakennuksiin.

Lue lisää kohteessa käytetyistä Alupron RR ruuturitilöistä >>

Alupro – rohkeutta rakentaa visioita

Elämä koostuu elämyksistä. Haluamme olla mukana luomassa parasta mahdollista elinympäristöä joka on tehty kestämään ja olemaan viihtyisä.

Intohimomme on toteuttaa vaativia visioita ja ratkaista ongelmia. Arkkitehtien ja insinöörien suunnitelmat teemme todeksi millin tarkkuudella. Siellä missä joku näkee ongelman, me näemme tilauksen innovaatiolle. Olemme Suomen tunnetuin innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja.

Valmistamme maailman parhaita alumiinirakenteita koneilla, joista tärkeimmät olemme rakentaneet käsityönä. Panostamme alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen, koska ne ovat 100 % kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa lähellä Helsinkiä. Tunnelma on kuin verstaassa, vaikka tuotantomme ovat valtavia. Arvostamme toistemme kädenjälkeä; insinöörien huoneissa syntyviä piirustuksia ja tuotannon puolella valmistuvia osakokonaisuuksia. Saumattomalla yhteistyöllä syntyy täydellisen kaunis ja funktionaalinen lopputulos, jota katselemme asiakkaamme kanssa haltioituneina.

Tehdäänkö yhdessä jotakin, josta voimme olla ylpeitä seuraavat sata vuotta?

Ota yhteyttä!