Aurinkosuojat Prisma Itäkeskuksessa

Aurinkosuojat Prisma Itäkeskuksessa on rakennettu Alupron PS-P aurinkosuojasäleiköstä. Auringonsuojasäleikkömme ovat ideaalisia rakennuksille, joissa on paljon ikkunapintaa. Ne antavat suojaa auringon liialliselta lämmöltä ja häikäisyltä, eivätkä estä näkyvyyttä ulos, mutta päästävät miellyttävästi valoa läpi.

Aurinkosuojat ikkunoiden yläpuolelle tai eteen

PS-P aurinkosuoja toimii auringonsuojasäleikkönä. Säleiköt ovat kevyitä, ikkunoiden yläpuolelle tai eteen asennettavia auringonsuojajärjestelmiä, jotka estävät liiallista kuumuutta ja häikäisevää auringonvaloa sisätiloissa ilman, että näkyvyys ulos kärsii. Auringonsuojasäleiköt tuovat suuria energiasäästöjä vähentämällä koneellisen ilmastoinnin tarvetta.

Auringonsuojasäleikkö suojaa ikkunoita ja sisäänkäyntejä auringolta joko yksittäisinä elementteinä tai nauhamaisena elementtijonona koko seinän pituudella. Säleikköjä voi käyttää aurinkosuojana rakennuksen kaikissa kerroksissa. Ne suojaavat ikkunoita ja sisäänkäyntejä auringolta sekä liialliselta kuumuudelta, lisäten siten sisätilojen viihtyisyyttä.

Valmistusvaihtoehdot

PS-P aurinkosuoja voidaan valmistaa alumiinista, messingistä, kuparista tai haponkestävästä teräksestä, juuri halutun muotoiseksi ja mittaiseksi. Myös kaarevia ratkaisuja voidaan toteuttaa. Erilaisilla muodoilla ja säleväleillä käyttömahdollisuudet laajenevat hyvin erilaisiin toteutuksiin. Säleiköt voidaan pintakäsitellä toivotun värisiksi.

Käyttökohteet

Säleiköillä saadaan toimivia ja keveitä sisustuspintoja erilaisiin julkisiin tiloihin. Modernit ratkaisut mahdollistavat näyttävät sisustuskokonaisuudet. Säleiköitä voi käyttää myös vähemmän näyttävien pintojen, esimerkiksi tekniikkaa sisältävien, tilojen verhoiluun.

Luotettavaa yhteistyötä

Aluprolla on pitkäaikainen kokemus yksilöllisten alumiinisten rakenneratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta, pintakäsittelyistä ja asennuksesta. Oma tuotantolaitos ja jauhemaalaamo takaavat tuotantoketjun aukottomuuden ja laadukkaat tuotteet. Lopputuloksena on asiakkaan toiveiden mukainen ratkaisu, oli kyseessä sitten iso tai pieni kohde. Toimitukset tehdään aina sovittujen ehtojen ja aikataulujen mukaan, joustavasti ja luotettavasti.

Intohimomme on toteuttaa vaativia visioita ja ratkaista ongelmia. Arkkitehtien ja insinöörien suunnitelmat teemme todeksi millin tarkkuudella. Siellä missä joku näkee ongelman, me näemme tilauksen innovaatiolle. Olemme Suomen tunnetuin innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja. Rakennus- ja meriteollisuuden sekä hiekkaolosuhteiden haasteisiin voi vastata ainoastaan perehtymällä alaan suurella sydämellä ja pitkällä aikavälillä.

Valmistamme maailman parhaita alumiinirakenteita koneilla, joista tärkeimmät olemme rakentaneet käsityönä. Panostamme alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen, koska ne ovat 100 % kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa lähellä Helsinkiä. Tunnelma on kuin verstaassa, vaikka tuotantomme ovat valtavia. Arvostamme toistemme kädenjälkeä; insinöörien huoneissa syntyviä piirustuksia ja tuotannon puolella valmistuvia osakokonaisuuksia. Saumattomalla yhteistyöllä syntyy täydellisen kaunis ja funktionaalinen lopputulos, jota katselemme asiakkaamme kanssa haltioituneina.

Tehdäänkö yhdessä jotakin, josta voimme olla ylpeitä seuraavat sata vuotta?

Siirry tuoteluetteloon >>