Alumiiniset pinnat Koivusaaren metroasemalla

Alumiiniset pinnat hallitsevat Koivusaaren metroasemaa. Koivusaaren metroaseman tasomaisia pintoja toteutettiin käyttämällä Alupron alumiinisia ruuturitilöitä ja PS-P säleiköitä.

Koivusaari on maailman ainoa meren alle rakennettu metroasema. Maailman kauneimmaksikin kutsutulla metroasemalla on tavoiteltu merihenkisyyttä. Asemarakennuksen seinät ovat kaikki lasia ja ulkopuolella siintelee meri.

Alumiiniset pinnat ritilöillä ja säleiköillä

Ruuturitilä

RR ruuturitilä tarjoaa elävän, vivahteikkaan pinnan julkisivulle. Useat ruutukoot ja –jaot antavat runsaasti vaihtoehtoja suunnitteluun. Ritilät voidaan pintakäsitellä toivotun värisiksi laajasta värivalikoimasta.

Ulkokäytön lisäksi ruuturitilät sopivat hyvin sisätiloihin, esim. verhoiluun, tilojen osastointiin ja kaiteiksi. RR ruuturitilä on rakenteeltaan kestävä ja sopii hyvin ratkaisuksi myös kovassa käytössä oleviin kohteisiin, kuten kouluihin, asemille ja muihin julkisiin rakennuksiin.

Laajan profiilivalikoiman ja erilaisten kehys- ja kiinnitysvaihtoehtojen ansiosta ritilät voidaan suunnitella ja toteuttaa rakennuskohteen vaatimusten mukaan.

 

 

PS-P säleiköt

PS-P säleikkö soveltuu julkisivuihin, alakattoihin, seiniin ja lattioihin. Valikoimaamme kuuluu myös PS-P aurinkosuojat, jotka toimivat auringonsuojasäleikköinä. Säleikköjä käytetään perinteisesti sisätilojen ilmanvaihtoaukkojen ja patterikanavien suojana. Monikäyttöisiä PS-P säleikköjä voidaan käyttää myös käytönnöllisinä ja moderneina sisustuselementteinä niin rakennuksen sisä- kuin ulkopuolellakin. PS-P säleikkö mukautuu muokattavuutensa ansiosta moniin tarpeisiin.

Säleiköillä saadaan toimivia ja keveitä sisustuspintoja erilaisiin julkisiin tiloihin. Modernit ratkaisut mahdollistavat näyttävät sisustuskokonaisuudet. Säleiköitä voi käyttää myös vähemmän näyttävien pintojen, esimerkiksi tekniikkaa sisältävien, tilojen verhoiluun.

PS-P säleiköt voidaan valmistaa alumiinista, messingistä, kuparista tai haponkestävästä teräksestä, juuri halutun muotoisiksi ja mittaisiksi. Toteutamme myös kaarevia säleikköjä. Teemme säleikköjä kehyksillä tai ilman, riippuen käyttökohteen tarpeista. Erilaisilla muodoilla ja säleväleillä käyttömahdollisuudet laajenevat hyvin erilaisiin toteutuksiin.

 

 

Alupro – rohkeutta rakentaa visioita

Elämä koostuu elämyksistä. Haluamme olla mukana luomassa parasta mahdollista elinympäristöä joka on tehty kestämään ja olemaan viihtyisä.

Intohimomme on toteuttaa vaativia visioita ja ratkaista ongelmia. Arkkitehtien ja insinöörien suunnitelmat teemme todeksi millin tarkkuudella. Siellä missä joku näkee ongelman, me näemme tilauksen innovaatiolle. Olemme Suomen tunnetuin innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja.

Valmistamme maailman parhaita alumiinirakenteita koneilla, joista tärkeimmät olemme rakentaneet käsityönä. Panostamme alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen, koska ne ovat 100 % kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa lähellä Helsinkiä. Tunnelma on kuin verstaassa, vaikka tuotantomme ovat valtavia. Arvostamme toistemme kädenjälkeä; insinöörien huoneissa syntyviä piirustuksia ja tuotannon puolella valmistuvia osakokonaisuuksia. Saumattomalla yhteistyöllä syntyy täydellisen kaunis ja funktionaalinen lopputulos, jota katselemme asiakkaamme kanssa haltioituneina.

Tehdäänkö yhdessä jotakin, josta voimme olla ylpeitä seuraavat sata vuotta?