Alumiinisäleiköt yhdistettynä pähkinäpuuhun Tikkurilan rautatieasemalla

Alumiinisäleiköt yhdistetettynä pähkinäpuuhun erottuvat edukseen Tikkurilan rautatieaseman asemasillalla. Tikkurilan rautatieasema on yksi lempiprojekteistamme, koska arkkitehdillä oli uniikki visio käyttää lämminsävyistä pähkinäpuuta yhdistettynä alumiinisiin PS-P säleikköihin. Rautatieaseman alakatoissa käytettiin Alupron alumiinisia RR kattorilöitä.

Alumiinisäleiköt – vilkkaan aseman kestävät pintamateriaalit

Tikkurilan rautatieasemalla liikkuu päivittäin jopa 30 000 ihmistä, joten aseman pintamateriaalien tulee kestää sekä katseita että kovaa kulutusta. Tikkurila on Kehäradan ansiosta yksi liikenteen solmukohdista, jonka kautta matkustaa vuosittain jopa 15 miljoonaa ihmistä.

Alumiinisäleiköt – PS-P säleiköt

PS-P säleiköt voidaan valmistaa alumiinista, messingistä, kuparista tai haponkestävästä teräksestä, juuri halutun muotoiseksi ja –mittaiseksi.  Erilaisilla muodoilla ja säleväleillä käyttömahdollisuudet laajenevat hyvin erilaisiin toteutuksiin, ja voimme toteuttaa myös kaarevia ratkaisuja. PS-P säleikköjä voidaan käyttää julkisivuissa, alakatoissa, seinissä ja lattioissa. Säleiköt voidaan pintakäsitellä toivotun värisiksi.

Lue lisää PS-P säleiköistämme >>

RR kattoritilät

Alakattoritilämme luovat elävän ja vivahteikkaan julkisivupinnan. Useat ruutukoot ja -jaot antavat runsaasti vaihtoehtoja suunnitteluun. RR kattoritilät ovat kevyitä, mutta rakenteeltaan hyvin kestäviä, joten ne sopivat vaativiinkin kohteisiin. Ritilät voidaan pintakäsitellä toivotun värisiksi.

Lue lisää RR kattoritilöistämme >>

Luotettavaa yhteistyötä

Aluprolla on pitkäaikainen kokemus yksilöllisten alumiinisten rakenneratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta, pintakäsittelyistä ja asennuksesta. Oma tuotantolaitos ja jauhemaalaamo takaavat tuotantoketjun aukottomuuden ja laadukkaat tuotteet. Lopputuloksena on asiakkaan toiveiden mukainen ratkaisu, oli kyseessä sitten iso tai pieni kohde. Toimitukset tehdään aina sovittujen ehtojen ja aikataulujen mukaan, joustavasti ja luotettavasti.

Alupro – rohkeutta rakentaa visioita

Elämä koostuu elämyksistä. Haluamme olla mukana luomassa parasta mahdollista elinympäristöä joka on tehty kestämään ja olemaan viihtyisä.

Intohimomme on toteuttaa vaativia visioita ja ratkaista ongelmia. Arkkitehtien ja insinöörien suunnitelmat teemme todeksi millin tarkkuudella. Siellä missä joku näkee ongelman, me näemme tilauksen innovaatiolle. Olemme Suomen tunnetuin innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja.

Valmistamme maailman parhaita alumiinirakenteita koneilla, joista tärkeimmät olemme rakentaneet käsityönä. Panostamme alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen, koska ne ovat 100 % kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa lähellä Helsinkiä. Tunnelma on kuin verstaassa, vaikka tuotantomme ovat valtavia. Arvostamme toistemme kädenjälkeä; insinöörien huoneissa syntyviä piirustuksia ja tuotannon puolella valmistuvia osakokonaisuuksia. Saumattomalla yhteistyöllä syntyy täydellisen kaunis ja funktionaalinen lopputulos, jota katselemme asiakkaamme kanssa haltioituneina.

Tehdäänkö yhdessä jotakin, josta voimme olla ylpeitä seuraavat sata vuotta?

Ota meihin yhteyttä!