AluClik julkisivusäleikkö toimistotalossa

AluClik-julkisivusäleikkö toimistotalon ulkoseinissä Paneriu 38 kadulla Liettuassa. Kohteessa käytettiin tummaa AluClik 4 (120×90) -julkisivusäleikköä. Projektista vastasi Alupron pitkäaikainen yhteistyökumppani Exterus/Andres Saks.

Muotolukitteinen julkisivusäleikkö

AluClik-julkisivusäleikkö on muotolukitteinen säleikkö, joka kootaan asennuspaikalla. Sillä voidaan toteuttaa erilaisia julkisivupintoja suunnittelijan valintojen mukaisesti. Näyttävä julkisivu on katseenvangitsija. Arkkitehdin visio toteutuu AluClik-julkisivusäleiköllä, jonka yksityiskohtainen viimeistely ja ulkomuoto tuo tyylikkyyttä niin kauppakeskusten, toimistotalojen kuin pysäköintitalojenkin julkisivuihin.

AluClik-julkisivusäleikkö – vaivaton ja nopea asennus

Tehtaalla asennusvalmiiksi koottujen julkisivusäleikköjen sijasta voidaan valita myös paikan päällä nopeasti ja vaivattomasti asennettavat AluClik -säleiköt. Korkealaatuinen, pikakiinnitykseen perustuva asennusjärjestelmä säästää aikaa ja asennuskustannuksia rakennusvaiheessa.

Valittavanasi erilaisten profiilien ja värien yhdistelmiä

Erilaisten profiilien ja värien yhdistelmillä on mahdollista toteuttaa monivivahteista ja näyttävää pintaa.

AluClik-säleikköjärjestelmä sisältää yli kymmenen erilaista profiilimallia sekä tarvittavat rungot ja kiinnitysosat. Lisäksi sälejako on valittavissa portaattomasti. Myös kaarevia muotoja voidaan toteuttaa. Kaikki AluClik-julkisivusäleikköjen säle- ja runkovaihtoehdot ovat täysin yhteensopivia keskenään. Säleiköt voidaan pintakäsitellä toivotun värisiksi.

AluClik-säleikköjen sovellusalue onkin hyvin laaja: niitä käytetään julkisivuissa, aurinkosuojina, alakatoissa, myrskysuojina sekä peite- ja koristesäleikköinä.

Näyttävyyttä pysäköintitalon julkisivuun

AluClik-julkisivusäleikkö on suosittu valinta pysäköintitalon ulkoasua pohtiessa: Pysäköintitalon julkisivu saa olla näyttävä. Alupron kehittämät ja testatut AluClik julkisivusäleiköt voidaan koota asennuspaikalla nopeasti. Näyttävyyttä saadaan eri säletyypeillä sekä portaattomasti valittavissa olevalla sälejaolla.

Selaa tuoteluetteloa >>

Luotettavaa yhteistyötä

Aluprolla on pitkäaikainen kokemus yksilöllisten alumiinisten rakenneratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta, pintakäsittelyistä ja asennuksesta. Oma tuotantolaitos ja jauhemaalaamo takaavat tuotantoketjun aukottomuuden ja laadukkaat tuotteet. Lopputuloksena on asiakkaan toiveiden mukainen ratkaisu, oli kyseessä sitten iso tai pieni kohde. Toimitukset tehdään aina sovittujen ehtojen ja aikataulujen mukaan, joustavasti ja luotettavasti.

Intohimomme on toteuttaa vaativia visioita ja ratkaista ongelmia. Arkkitehtien ja insinöörien suunnitelmat teemme todeksi millin tarkkuudella. Siellä missä joku näkee ongelman, me näemme tilauksen innovaatiolle. Olemme Suomen tunnetuin innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja. Rakennusteollisuuden haasteisiin voi vastata ainoastaan perehtymällä alaan suurella sydämellä ja pitkällä aikavälillä.

Valmistamme maailman parhaita alumiinirakenteita koneilla, joista tärkeimmät olemme rakentaneet käsityönä. Panostamme alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen, koska ne ovat 100 % kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja. Tehtaamme sijaitsee Tuusulassa lähellä Helsinkiä. Tunnelma on kuin verstaassa, vaikka tuotantomme ovat valtavia. Arvostamme toistemme kädenjälkeä; insinöörien huoneissa syntyviä piirustuksia ja tuotannon puolella valmistuvia osakokonaisuuksia. Saumattomalla yhteistyöllä syntyy täydellisen kaunis ja funktionaalinen lopputulos, jota katselemme asiakkaamme kanssa haltioituneina.

Tehdäänkö yhdessä jotakin, josta voimme olla ylpeitä seuraavat sata vuotta?