Opas BIM:n laajempaan hyödyntämiseen julkisivusuunnittelussa

Rikastetut tietomallit ja älykkäät objektit julkisivusuunnittelussa

Rakennushanke tulossa, saatko pidettyä vallan omaan visioosi koko hankkeen ajan? Toteutuuko projekti millilleen niin kuin olit suunnitellut?

Jos koet, että hinnan, aikataulun tai teknisten muutosten takia julkisivun lopullisen muodon määrittääkin rakennesuunnittelija tai rakennuttaja, kannattaa tutustua miten voit suunnittelussa paremmin huomioida kaikki yksityiskohdat.

Arkkitehdeille kokoamassa asiantuntijamateriaalissa Alupron arkkitehti Tambi Dugoz antaa konkreettiset vinkit, miten hyödynnät BIM:iä entistä laajemmin. Oppaan luettuasi tiedät, miten huomioit julkisivusuunnitelmassa kaikki yksityiskohdat ja sovitat ne muiden suunnittelijoiden tuottamiin malleihin. Näet myös esimerkkejä, miten itse hyödynnämme tietomallinnusta rakennushankkeissa.

Tietomallinnusta käytetään rakennushankkeissa päivittäin. Oikeanlaisella, tarkalla tietomallinnuksella säilytät kontrollin suunnittelemasi rakennuksen yksityiskohtiin ja varmistat osaltasi, että rakennushanke etenee suunnitellusti.

Hyödyllisiä lukuhetkiä!

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake:

Lataaminen on täysin maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Täyttämällä lomakkeen annat luvan markkinointiviestintäämme, jonka voit kuitenkin perua milloin vain. Tietosuojaseloste.