Tuotanto

Monipuolisen suunnitteluosaamisemme ansiosta pystymme valmistamaan rakenteita, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Auringonsuojat, säleiköt, ritilät, verkot, kasetit, levyt ja limi-pinnat ovat perinteisiä tuotteitamme. Erikoisratkaisuja toteutamme asiakastoiveiden mukaisesti, esimerkkeinä arkkitehtoniset taideteokset, talonumerovalaisimet, mainoskannakkeet ja erilaiset printtilasit.

Päämateriaalimme ovat alumiini, kupari, messinki ja ruostumaton teräs. Lasi, muovi, puu ja vaneri lisääntyvät koko ajan tuotannossamme. Hiiliterästen työstämisessä ja hitsaamisessa käytämme alihankintakumppaneitamme.

Tuotehyväksyntä ja CE-merkintä

CE-merkintä koskee rakennustuotteita, joilla on olemassa harmonisoitu tuotestandardi. Säleiköt ja ritilät eivät tällä hetkellä kuulu minkään harmonisoidun tuotestandardin soveltamisalaan.

CE-merkitsemisen sijaan olemme toteuttaneet ratkaisuja rakennuspaikkakohtaisella hyväksynnällä. Rakennuspaikkakohtaisen kelpoisuuden osoittaminen edellyttää päärakennesuunnittelijan asiantuntijalausuntoa, missä todetaan aiotun toteutuksen suunnitelmanmukaisuus. Tarkastelussa on huomioitu toteutukseen kohdistuvat olennaiset tekniset vaatimukset ja niiden suoritustasot, kuten kuormituskestävyys, palokäyttäytyminen ja pitkäaikaiskestävyys.

CE-merkittävät tuotteet

Mikäli sinulla on harmonisoidun tuotestandardin piiriin kuuluvia hitsattavia alumiinikokoonpanoja ja tuotejärjestelmiä, käänny puoleemme.

Valmistuksemme laadunvarmistus täyttää kaikki suoritustason pysyvyyden arviointiin ja varmentamiseen liittyvät ehdot, jotka on esitetty EN1090-1:2009 + A1:2011 standardissa.

Hitsausjärjestelmä ja EN 1090-1

Meillä on EN ISO 3834-2:2005 sertifikaatti alumiinin hitsausprosesseille 131 ja 141.

Hitsaajamme ovat pätevöitetty standardin EN ISO 9606-02 mukaisesti ja hitsausohjeemme on hyväksytty standardin EN ISO 15614-2 mukaisilla menetelmäkokeilla.

Liitteet

VTT lausunto_CE-merkintä (pdf-file, size 453 kt)

Vaatimustenmukaisuusvakuutus (pdf-file, size 313 kt)

Ota yhteyttä!

Sauli Kankaanpää

Tuotantopäällikkö

0207421709

sauli.kankaanpaa@alupro.com