Julkisivupinnat

Kun asiakas tarvitsee julkisivupintaa, missä käytetään jotain metallia, meitä kannattaa pyytää apuun. Oli sitten kyseessä muutama neliö ilmanvaihtosäleikköä kerrostalon seinään tai uuden ison kauppakeskuksen koko julkisivu, Alupro on mielellään sitä toteuttamassa.

Toteutamme monenlaista ja -näköistä arkkitehtonista pintaa erilaisiin rakennuksiin ja kohteisiin. Siinä samalla teemme vähän suunnittelua, miten jokin tuote tai ratkaisu voidaan toteuttaa paremmin tai miten arkkitehtien villitkin ideat saadaan käytännössä toteutettua. Välillä keksimme ja luomme kokonaan uusia tuotteita tai ratkaisuja, jos kohde sitä vaatii. Lähtökohtana on asiakkaan toiveet. Asiakas saa ideoida ja visioida, me toteutamme. Paras lopputulos saadaan, kun meidät otetaan mukaan jo suunnitteluvaiheessa ennen projektin aloitusta.

Monipuolisen suunnitteluosaamisemme ansiosta pystymme valmistamaan rakenteita, joissa vain mielikuvitus on rajana. Meillä on käytössä Revit-mallinnus suunnitelun apuna ja olemme luoneet tuotteistamme valmiita Revit-malleja. Päämateriaalimme ovat alumiini, kupari, messinki ja ruostumaton teräs. Myös muut materiaalit kuten lasi, muovi, puu ja vaneri lisääntyvät koko ajan tuotannossamme.

Tuotteet valmistamme itse omassa tuotannossamme tai käytämme laajaa alihankintaverkostoa. Tärkeintä asiakkaan kannalta on, että Alupro vastaa kokonaisuudesta. Oma raaka-ainevarasto ja tuotanton lähellä lentokenttää mahdollistaa tarvittaessa nopeat ja joustavat toteutukset. Pystymme kokeilemaan nopeasti erilaisia ratkaisuja ja tekemään malleja arkkitehtien toiveiden mukaisesti.

 

. Ota yhteyttä!

 

Ota yhteyttä!

Tapio Kärkkäinen

Projektimyynti

0207421720

tapio.karkkainen@alupro.com