Julkisivupinnat

Kun tarvitset julkisivuusi metallipintoja, käänny Alupron puoleen. Oli kyse sitten suuresta ja näyttävästä julkisivusta kauppakeskukseen tai tarkkaan valikoiduista säleiköistä asuintalon auringonsuojaksi, meiltä löytyy juuri tarvetta vastaava ratkaisu. Päämateriaalimme ovat 

  • alumiini 
  • ruostumaton teräs
  • kupari
  • messinki.

Yhdistämme metallijulkisivuihin myös muita materiaaleja, kuten lasia, puuta, vaneria ja muovia.

Tuotteet valmistamme itse ja hyödynnämme tarvittaessa laajan verkostomme osaamista, jotta saat käyttöösi aina juuri oikean erikoisosaamisen. Oma raaka-ainevarasto ja tuotanto lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää mahdollistaa tarvittaessa nopeat ja joustavat toimitukset ja toteutukset.

Julkisivujen metallipintojen suunnittelu ainutlaatuisiin tarpeisiin

Parhaan lopputuloksen saat, kun otat meidän mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Voimme suunnitella kokonaan uusia tuotteita ja ratkaisuja, jotta arkkitehdin visio toteutuu ja rakennuttajan tarpeet täyttyvät. Kokemuksemme ja suunnitteluosaamisen ansiosta valmistamme rakenteita, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Metallipintoja voidaan koota luovasti nykyisistä profiileista tai pursottaa tarvittava profiili varta vasten toiveittenne ja tarpeittenne mukaan. Voimme valmistaa malleja ja prototyyppejä suunnitelmista nopeasti, jotta oikea ratkaisu löytyy.

Lataa avuksesi maksuton Opas tulevaisuuden julkisivujen suunnitteluun. Opas sisältää vinkkejä ja ideoita arkkitehdille sekä kaikille julkisivujen suunnittelusta ja -rakentamisesta vastaaville.