Webinaari: Tietomallin hyödyntäminen rakennusteollisuuden toimittajaketjussa

Tiistaina 9.3.2021 klo 14

Ilmoittaudu mukaan webinaariin, jossa jaetaan parhaita oppeja ja vinkkejä tietomallin mahdollisuuksien hyödyntämisestä ja siitä, miten suunnittelu ja toteutus onnistuvat aikataulussa ja budjetissa. 

Tervetuloa webinaariin kuulemaan, miten tietomallinnuksen, digitaalisuuden ja avoimuuden avulla menestytään ja rakennetaan arkkitehtuurisesti erityisiä kohteita. Webinaarissa selviää, miten tietomallintamisen parhaita käytänteitä hyödyntämällä arkkitehdin visiot toteutuvat entistä tarkemmin.

Alupro on ollut tekemässä monia ainutlaatuisia, isoja ja haastavia rakennushankkeita. Webinaarissa onnistumisen salaisuuksista kertovat Alupron projektijohtaja Heikki Raumanni sekä arkkitehti Tambi Dugoz

Webinaari on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen:

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ennen tilaisuutta.


Ilmoittautuminen on täysin maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille rekisteröityneille, joten voit myös katsoa sen jälkikäteen. Täyttämällä lomakkeen annat luvan markkinointiviestintäämme, jonka voit kuitenkin perua milloin vain. 

Webinaarissa kuulet muun muassa:

  • Miten rakennusalan digitalisaatio vaikuttaa arkkitehdin työhön?
  • Tietomallit arkkitehdin monipuolisina työkaluina
  • Mitkä ovat tietomallinnuksen hyödyntämisen sudenkuopat?
  • Erityisiä referenssikohteita

Webinaari kestää n. 45 minuuttia ja pidetään osin englanniksi.

Tervetuloa mukaan!

 

Alupro on maailman paras arkkitehtonisten metallipintojen asiantuntija. Kun ratkaisua ei löydy muualta, me toteutamme sen. Laadukkaiden tuotteittemme lisäksi olemme ylpeitä toimintatavoista, joilla autamme kaikkia rakennusprojektin osapuolia onnistumaan ja pelaamaan yhteen.