BIM-opas rakennusyrityksille

Tulevaisuuden tietomallinnuksesta kilpailuvaltti – lataa BIM-opas rakennusliikkeille

Uhkaavatko rakennusprojektin aikataulut ja budjetti ylittyä? Kulkeeko tieto huonosti urakoitsijalta toiselle? Viimeistelettekö monimutkaisia rakennuksia työmaalla paperisten dokumenttien varassa? Ei huolta, digitaalisten välineiden potentiaali on valmiina odottamassa ratkaisemaan monia rakennushankkeiden haasteita. Teimme rakennusalan edelläkävijöille BIM-oppaan, joka tukee digiloikkaa ja esittelee tietomallinnuksen mahdollisuuksia.

Saat oppaan luettavaksesi täyttämällä lomakkeen:


Tietopaketista saat esimerkkejä siihen, miten tietomallinnusta voisi käyttää enemmän ja mikä merkitys sillä on rakennusyritysten liiketoiminnalle. Opit tunnistamaan heikkoja lenkkejä omissa prosesseissa ja osaat keskittyä tärkeimpiin kehityskohteisiin, jotta tietomallinnuksen parhaat käytännöt jalkautuisivat. Nämä neuvot auttavat hahmottamaan nykytilaa ja tulevaisuutta sekä johtamaan muutosta!

Oppaasta saat vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten tietomallinnus auttaa rakennushankkeissa?
  • Missä kuosissa tietomallinnus ja digitaalisen suunnittelun parhaat käytännöt teillä on?
  • Konkreettiset askelmerkit, miten saat jalkautettua BIM:n parempia käytäntöjä osaksi prosesseja.

Rakentavia lukuhetkiä!

Lataaminen on täysin maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Täyttämällä lomakkeen annat luvan markkinointiviestintäämme, jonka voit kuitenkin perua milloin vain. Tietosuojaseloste.