Jalkasäleikön asennuskaukalo varmistaa, että säleikkö istuu sisäänkäyntitasoon mittatarkasti ja tukevasti. Asennuskaukalon avulla liittäminen vedenpoistoratkaisuihin on helpompaa. Jotta säästyt turhalta työltä ja aikataulumuutoksilta, kannattaa jalkasäleikkö kaukaloineen hankkia ja asentaa jo ennen kuin sisäänkäynnin betonivalut aloitetaan, eritoten jos arkkitehti jo suunnitelmissaan on määritellyt asennuskaukalon osaksi sisäänkäyntiä.

JS-PL - entrance grates - entrance grating - entrance grilles - jalkasäleikkö - sisääntulo säleikkö - Alupro Oy

Jalkasäleikköämme Eduskuntatalon sisääntulossa.

Asennuskaukalo kannattaa hankkia jo ennen betonivaluja

Toisin kuin tavalliset jalkasäleiköt, asennuskaukalon kanssa asennettavat säleiköt kannattaa hankkia hyvissä ajoin ennen valuja. Näin säästyt ylimääräiseltä työltä. Et varmasti halua, että valatte osan sisäänkäyntitasosta ja joudutte lopulta purkamaan ja muokkaamaan sitä jalkaritilää varten. 

Vankkarakenteisen rungon päälle asennetaan muiden töiden ajaksi vaneri, jotta asennusaukko pysyy ehjänä ja mitoissaan. Lopussa rakennuksen valmistuttua vanerit poistetaan ja säleikkö asennetaan paikalleen.

Valuvalmiilla asennuskaukalolla voidaan varmistua jalkasäleikön istuvuudesta. Kaukalo asennetaan jo valuvaiheessa ja vankkarakenteinen runkorakenne takaa asennusaukon pysymisen ehjänä ja mitoissaan muun rakentamisen aikana. Varsinainen säleikkö nostetaan paikoilleen rakennuksen käyttöönotossa.

Alupron jalkasäleiköt kestävät lukemattomat jalat sisäänkäynnillä ja tuulikaapissa

Alupron tyylikkäitä lattiasäleikköjä näkee usein tuulikaapeissa ja ulko-ovien edustoilla. Valmistamme jalkasäleiköt ruostumattomasta ja  haponkestävästä teräksestä sekä messingistä.  

JS-PL - entrance grates - entrance grating - entrance grilles - jalkasäleikkö - sisääntulo säleikkö - Alupro Oy

Saat meiltä kestävät ja tyylikkäät jalkasäleiköt mittojesi ja toiveidesi mukaan räätälöityinä.

Säleikkö on pitkäikäinen ja kestää kovaa kulutusta. Etenkin asennuskaukalon kanssa asennettu jalkaritilä on tukeva: se ei keiku eikä siirtyile paikaltaan, eikä sen alle jää kura- tai sulamisvesiä seisomaan.

Meiltä saa jalkasäleiköt myös yhdessä viemäri- tai linjakuivatusliityntöjen kanssa.

Lue lisää tuotetietoja täältä: